Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Michal 21.11.2006 18:42 - Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)

Diskuze

Michal zaslal(a) v 21.11.2006 18:42:   

Dobrý den. Už delší dobu mám problém s pocením na čele. V teplých místnostech nebo při jakékoliv sebemenší námaze mám hned orosené čelo, ale nedá se s tim absolutně nic dělat. Můžete mi poradit?

Vaše odpověd

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
30.11.2006 8:59:

Dobrý den. Nadměrné pocení na čele je možno ovlivnit pomocí botulotoxinu. Roztok se aplikuje do kůže v místech pocení z více jednotlivých vpichů. Více informací o tomto ošetření a ceně najdete na našich webových stránkách www.myclinic.cz. K ošetření se můžete objednat na tel. 296827530. MYCLINIC prague

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
21.11.2006 21:40:

Dobrý večer, děkuji za dotaz.Situaci je možno řešit injekční aplikací botulotoxinu do oblasti pocení. Jedná se ambulantní výkon v ceně kolem 5 000Kč. Doba trvání účinku je kolem 6 měsíců. Kontakt 775 29 61 61. Nashledanou Remeš.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zákrok

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)
Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
  • Ceny od 398 CZK
  • Ceny do 20.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova