Nadměrné pocení dlaní
Aron zaslal(a) v 10.3.2007 20:41:
Měl bych dotaz, jak se zbavit či léčit nadměrné pocení dlaní.Tento problém mám již od dětství. Existuje nějaký jiný způsob než je Botox?Předem děkuji za odpověď.
Zákrok
Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 398 CZK
- Ceny do 20.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Eva
6.6.2007 10:00:
Z vlastní zkušenostimohu doporučit DRICLOR. V lékárně stojí cca 200,- a na mě fungoval hned první den po užití. Pozor na začátek používání - nedávat moc, jinak velmi štípe!!!! Opravdu na něj nedám dopustit, dokud jsem si nekoupila DRICLOR, trápila jsem se nadměrným pocením v podpaží. Dnes jsem naprosto v pohodě
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Marie
15.4.2007 19:18:
Má dotaz, poslední dobou se strašně potím v podpaždí, jak se pocení zbavit, ale nechci bolestivě a ani Botoxem, normálně účině, děkuji
odpověd
12.3.2007 13:32:
Dobrý den, existují i jiné způsoby, např. iontoforéza, chirurgické řešení. V MYCLINIC prague k odstranění nadměrného pocení úspěšně používáme botulotoxin. Máte-li zájem o ošetření u nás nebo máte další dotazy, můžete se objednat na T:(+420) 296 827 530 nebo info@myclinic.cz. S pozdravem MUDr. Lucie Jurtinová
odpověd
12.3.2007 11:50:
Dobrý den, s jinou účinnou metodou nemáme zkušenosti.Objednejte se na konzultaci a případně aplikaci s dermatologem.Cena aplikace Botoxu proti pocení je 13500,-kč Pro objednání volejte recepci kliniky 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková Dagmar
odpověd
11.3.2007 6:33:
Dobrý den, děkuji za dotaz. O jiném způsobu nevím, ale s botulotoxinem mám v této lokalitě velmi dobré zkušenosti. Nashledanou, MUDr. Remeš, SANUS, Hr.Králové, 775 29 61 61