Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Poceni - Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)

Poceni

Jana zaslal(a) v 1.10.2007 15:31:   

Dobry den , mam syna a ten se strasne poti v podpazdi , je mu 14 let a vazi 61 kg a meri 172 cm co mame delat?Antiperspirant nezabira dekuji za odpoved.

Vaše odpověd

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
4.10.2007 19:06:

Dobrý den, v MYCLINIC prague máme výborné zkušenosti s aplikací botulotoxinu. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,s aplikací bolulotoxinu do podpaží mám jen ty nejlepší zkušenosti,zkuste to,opravdu to funguje.dr.vraspírová

odpověd

cross
3.10.2007 16:49:

Do podpaží zabírá hodně lidem přípravek Driclor. Stojí cca 200Kč. Měl by být dostupný v lékárně. Jen bych doporučoval při prvním použití aplikovat přípravek pouze na jedno podpaží a k tomu ještě na menší část. Mně po první aplikaci (do obou podpaží) několik dnů podpaží svědilo. Za několik týdnů jsem to zkusil znovu a už bylo vše v pořádku.

Dobrý den, zkusit můžete aplikaci botulotoxinu na postižené plochy, u nás ji provádíme. S pozdravem, MUDr. Andrea Pliščinská

nejlepe kdyz domluvime konsultaci nabizime nekolik metod......ve Vasem pripade, syn 14 let bychom ale radi udelali osobni konsultaci hotline 721 283 208 neb primo Dr. Werner 723 850 509

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
1.10.2007 17:00:

Dobrý den. Je na místě vyšetření hladin hormonů, jejichž změněný stav může někdy pocení vyvolávat. Po pubertě může pocení poklesnout. V tak nízkém věku se mi botulotoxin jeví jako řešení nejlepší. Nashledanou, dr. Remeš

odpověd

Jana
1.10.2007 16:17:

Ja bych nerada snim sla na aplikaci botoxu mate jine reseni??dekuji za odpoved

Dobrý den,pokud se týče zamezení nadměrného pocení v podpaží lze použít injekční aplikaci botulotoxinu.

odpověd

Medilip - MUDr. Jaroslava Kačírková Medilip
1.10.2007 15:33:

Dobrý den, přiveďte ho k nám na aplikaci botoxu do podpaží. Je to velmi účinná metoda jak se nadměrného pocení zbavit.

< Předchozí:Driclor- obličej.
podpazdi:Další >

Zákrok

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)
Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
  • Ceny od 398 CZK
  • Ceny do 20.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova