Poceni podpazi a zad
Klara zaslal(a) v 11.6.2007 21:15:
Dobry den, uz nejakou dobu mam potize s pocenim zad a podpazi. Kdykoliv jdu ven, at uz do auta, do obchodu ci jen na prochazku, za chvili jsem uplne spocena. Ale s pocenim rukou ci nohou problem nemam, je mozne, ze by pricina byla jina nez je obvykle? Pripadne poradte mi nejake moznosti reseni. Dekuji.
Zákrok
Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 1.000,- CZK
- Ceny do 20.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Nikola
6.7.2007 14:12:
Klaro vyzkoušej Driclor. Stojí 200,- a mě zbavil pocení. Stači ho nanest jednou tydne a vazne se nepotim. Jen ze začatku to pali ale postupem casu to prestane a poceni fakt mizi...me pomohl uz prvni den. sice jsem mela trochu vyrazku ale ted uz je to v pohode...a hlavne to stoji jen 200,- a uz si to natiram asi 2-3 mesice a porad tam mam dost....
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.6.2007 14:46:
Dobrý den, k ošetření nadměrného pocení úspěšně používáme aplikaci botulotoxinu. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, www.myclinic.cz, info@myclinic.cz
odpověd
12.6.2007 9:39:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Nejprve bych navrhoval vyšetření internistou k vyloučení závažnější příčiny, např. hormonální. PO té Vám v SANUSu můžeme pocení v podpaží vyřešit buď dočasně aplikací botulotoxinu, nebo trvale chirurgickou excisí. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS
odpověd
12.6.2007 8:35:
Dobrý den, k zamezení pocení na naší klinice s výbornými výsledky užíváme aplikaci botulotoxinu.Ráda bych Vám doporučila konzultaci s dermatoložkou,cena za aplikaci je včetně lokálního znecitlivění 13.500,- kč.Pokud máte zájem o objednání, prosím kontaktujte nás na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem Věra Šobrová za GHC kliniku.
odpověd
11.6.2007 22:07:
Dobrý den,nejprve je nutno Vás důkladné vyšetřit,zamezení nežádoucího pocení v podpaží lze provést injekční aplikací botulotoxinu.
odpověd
11.6.2007 21:27:
Dobrý den, pocení v podpaží lze velmi úspěšně zlikvidovat aplikací botulotoxinových injekcí. Cena za tento zákrok je kolem 8000,-Kč.