Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Poceni podpazi a zad - Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)

Poceni podpazi a zad

Klara zaslal(a) v 11.6.2007 21:15:   

Dobry den, uz nejakou dobu mam potize s pocenim zad a podpazi. Kdykoliv jdu ven, at uz do auta, do obchodu ci jen na prochazku, za chvili jsem uplne spocena. Ale s pocenim rukou ci nohou problem nemam, je mozne, ze by pricina byla jina nez je obvykle? Pripadne poradte mi nejake moznosti reseni. Dekuji.

Vaše odpověd

odpověd

Nikola
6.7.2007 14:12:

Klaro vyzkoušej Driclor. Stojí 200,- a mě zbavil pocení. Stači ho nanest jednou tydne a vazne se nepotim. Jen ze začatku to pali ale postupem casu to prestane a poceni fakt mizi...me pomohl uz prvni den. sice jsem mela trochu vyrazku ale ted uz je to v pohode...a hlavne to stoji jen 200,- a uz si to natiram asi 2-3 mesice a porad tam mam dost....

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
12.6.2007 14:46:

Dobrý den, k ošetření nadměrného pocení úspěšně používáme aplikaci botulotoxinu. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, www.myclinic.cz, info@myclinic.cz

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
12.6.2007 9:39:

Dobrý den, děkuji za dotaz. Nejprve bych navrhoval vyšetření internistou k vyloučení závažnější příčiny, např. hormonální. PO té Vám v SANUSu můžeme pocení v podpaží vyřešit buď dočasně aplikací botulotoxinu, nebo trvale chirurgickou excisí. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.6.2007 8:35:

Dobrý den, k zamezení pocení na naší klinice s výbornými výsledky užíváme aplikaci botulotoxinu.Ráda bych Vám doporučila konzultaci s dermatoložkou,cena za aplikaci je včetně lokálního znecitlivění 13.500,- kč.Pokud máte zájem o objednání, prosím kontaktujte nás na tel. čísle 222 211 206-208. S pozdravem Věra Šobrová za GHC kliniku.

Dobrý den,nejprve je nutno Vás důkladné vyšetřit,zamezení nežádoucího pocení v podpaží lze provést injekční aplikací botulotoxinu.

odpověd

Medilip - MUDr. Jaroslava Kačírková Medilip
11.6.2007 21:27:

Dobrý den, pocení v podpaží lze velmi úspěšně zlikvidovat aplikací botulotoxinových injekcí. Cena za tento zákrok je kolem 8000,-Kč.

< Předchozí:pocení zad
agresivni pot:Další >

Zákrok

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)
Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 20.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova