Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pocení v podpaží - Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)

pocení v podpaží

Šindelářová Pavlína zaslal(a) v 25.6.2007 18:07:   

Dobrý den, je mi 32 let a potím se už od svých 14 let. Je to velice nepříjemné, protože se potím neustále. Musím si kupovat jenom bílé nebo černé věci. Vzít na sebe růžové triko nepřipadá v úvahu, protože ty mokré kola od pocení no prostě hrůza. Už jsem vyzkoušela i bylinky a nic. Chtěla bych odstranit pocení už na trvalo. Můžete mi prosím napsat co mě čeká a nemine. Děkuji a hezký den.

Vaše odpověd

odpověd

Věra
30.5.2008 7:21:

driclor koupíte jen v lékárně

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Věra
30.5.2008 7:20:

Ahoj já používám jen Driclor a je fakt dobrej nic jiného nepoužívám jen tuto kuličku a fakt ty prachy za to stojej

odpověd

petra
9.11.2007 22:42:

Dobrý den všem..Chtěla bych se zeptat na ten DRICLOR.Používá ho tu ještě nekdo?Opravdu funguje?Neznáte ještě nějaký jiný lék kromě botulotoxinu?...předem děkuji za odpověď..

odpověd

misa
14.3.2008 0:55:

dobry den ja dricolor obcas pouzivam a opravdu funguje.Nedoporucuji ho ale pouzit dva dny po sobe z vlastni zkusenosti.Mela jsem pak podpazi napuchle a velice me svedilo a i bolelo,ale jinak tak jednou za tyden to funguje dobre.Jinak jsem take cetla ze proti nadmernemu poceni pomaha liposukce podpazi.

odpověd

Lenka
15.8.2007 9:39:

Ahoj Nikol, chci se zeptat, kde se dá Driclor koupit? Děkuji

odpověd

michaela
11.9.2007 17:13:

je mi teprve 17 let a uz od svych 15 let,jsem mela velke problmy s pocenim.vzit si neco jineho nez tilko jsme napriosto odmitala...i mikiny byl velky problem,jen tlusta,ktera neprosakla.Ted ale uz pul roku pouzivam driclor,ktery stoji 200kc a jsme uplne v pohode amam porad uplne sucho.jde ho zakoupit v kazde lekarne.uz od zacatku ho pouzivam 1 za 14 dni,protze by si na to pak telo zvykloa neucinkovalo by to,tak jednou za 14 dni to maznua jsem v pohiode..Urcite doporuruji!!!!

odpověd

Nikola
6.7.2007 14:05:

Dobrý den, měla jsem stejný problém - růžové tričko? ani náhodou. Ale kamarádka mi doporučila Driclor. Stojí 200,- a vážně funguje. I ted v létě nosím trička a jsem v pohodě. Vážně to funguje. Musí se jen nanést alespon jednou za tyden a vazne se nepotim. A nenechte se odradit počátečním pálením...asi po 2 tydnech pouzivani uz me to nepalilo a napotim se...a mam to za 200,-...vazne se to vyplati....

odpověd

Medilip - MUDr. Jaroslava Kačírková Medilip
26.6.2007 17:11:

Dobrý den, odstranění pocení stojí 8000 Kč, je to cena konečná. Používá se preparát Dysport (botulotoxin). Více na www.medilip.cz

odpověd

Veronika
26.6.2007 15:50:

taky se mi strašně potily dlaně, podpaží a nohy.Dlaně a podpaží dokáže vyřešit operace hrudní sympatektomie (hrazená pojištovnou).Jsem 14 dní po operaci a na rukou a podpaží ani kapka.Nevýhoda je kompenzace - potím se ted na zádech a bříšku,ale jen ve velkém teple.Dřív mi stačila jen malá nervozita a mohlo být pod nulou a stejně jsem se potila. tu operaci dělají v Praze v nem.na homolce - odd.cév.chirurgie. Jestli chcete víc info můžete mi napsat na mail werap2@centrum.cz

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
26.6.2007 14:14:

Dobrý den paní Šindelářová, aplikace Botolutoxinu proti pocení stojí 13500,-kč a efekt vydrží 4 - 8 týdnů.V případě zájmu se objednejte na konzultaci s dermatologem.Cena konzultace je 600,-kč Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
26.6.2007 14:12:

Dobrý den, k odstranění pocení úspěšně používáme aplikaci botulotoxinu. Bližší informace najdete na www.myclinic.cz. Všechny podrobnosti se dozvíte při konzultaci, která zákrok předchází. S pozdravem, MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz

odpověd

Privátní klinika RIVA Privátní klinika RIVA
26.6.2007 10:30:

Na naší klinice aplikujeme s úspěchem botulinotoxin,efekt vydrží několik měsíců.

Můžete zkusit léčbu Botoxem / nebo Dysportem / . Cena 8000 korun za jedno sezení. Bude třeba ošetření opakovat. Dr.kupka

Dobrý den,odstranění nadměrného pocení je možné injekční aplikací botulotoxinu.Je též možný chirurg.zákrok.

< Předchozí:agresivni pot
Lukšová:Další >

Zákrok

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox)
Lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. K nadměrnému pocení dochází zvýšenou činností potních žláz. Jedná se většinou o omezené oblasti kůže jako jsou dlaně, podpaží, chodidla nebo bederní krajina, třísla a zátylek.

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění nadměrného pocení (hyperhidrozy) botulotoxinem (Botox):
  • Ceny od 398 CZK
  • Ceny do 20.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova