Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - děkuji vám moc........... - Odstranění znamének, kožních výrůstků

děkuji vám moc...........

V. zaslal(a) v 10.1.2008 9:12:   

za odpověd..Bratr je bohužel trochu strašpytel..Laser by mu asi nevadil,jako odstranění chirurgicky..Tzn.že nejdříve máme najít nějaké pracoviště,kde ho můžou na místě vyšetřit-je to 100%jistota,že znaménko je nezhoubné?Dá se to určit opravdu přesně?A i když je to větší znaménko,možná větší o pár mm než jsem napsala-neměřila jsem ho-je možnost odstranění laserem a jaká je pouze přibližná cena?Strašně moc děkuju za vaše reakce,jsem vám upřímně vděčná-takový malý trápení břášky a chci mu pomoci..děkuji

Vaše odpověd

Dobrý den, cena dermatoskopického vyšetření je 200,- Kč, v medicíně není nikdy nic na 100 %, ale počítačový dermatoskop se za léta, co ho používáme nezmýlil. Cena za odstranění se dá opravdu říci až po vyhodnocení nebezpečnosti kožní léze a tudíž dle způsobu jejího odstranění. Eva Ondráčková

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,cena za odstranění vč.vyšetření případným dermatoskopem je kolem 1200 Kč.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Prosím o radu-moc děkuji
hemangiom:Další >

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70 CZK
  • Ceny do 3.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova