Mateřská znaménka na obličeji
Lucca zaslal(a) v 11.8.2008 20:47:
Dobrý den, prosím o radu, jsem zoufalá nevím co mám dělat...
Je mi 15 let, asi v deseti letech se mi na obličeji začali objevovat malá mateřská znaménka která se postupem času zvětšovali..nikdy jsem si s tím hlavu nelámala, ale teď je to pro mě dost velký problém z estetického hlediska :(..možná i ze zdravotního, protože největší znaménko mě začalo před pár týdny bolet, to už přešlo, ale je od té doby vystouplé...
Velmi ráda bych si nechala znaménka odstranit a ráda bych navštívila kožní lékařku, ale jelikož si nemohu sama vydělávat, nemám peníze..moje rodiče si myslí že to nic není, že je to jenom muj výmysl, odmítají se mnou k lékaři dojít a zákrok mi zaplatit..
Je možné že na to může přispívat pojišťovna?..popřípadě nevíte co by jsem mohla dělat, aby jsem rodiče přesvědčila že si nevymýšlím?..děkuju moc za jakékoliv odpovědi :)
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
-

prim. MUDr. Blanka Vraspírová -

MUDr. Alexandr Šimek -

Klinika jednodenní chirurgie, Žilní a chirurgická praxe
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70,- CZK
- Ceny do 3.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
12.8.2008 10:06:
Ve vašem věku se velmi pravděpodobně o žádná nebezpečná kožní znaménka nejedná.Jestli vás to nepokojuje můžete sama navštívit vašeho spádového pediatra a ten vás pak odešle k dermatologovi,bude-li mít nějaké podezření.Dr.Vrbický
Nahlásit nevhodný příspěvek