Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Mateřská znaménka na obličeji - Odstranění znamének, kožních výrůstků

Mateřská znaménka na obličeji

Lucca zaslal(a) v 11.8.2008 20:47:   

Dobrý den, prosím o radu, jsem zoufalá nevím co mám dělat...
Je mi 15 let, asi v deseti letech se mi na obličeji začali objevovat malá mateřská znaménka která se postupem času zvětšovali..nikdy jsem si s tím hlavu nelámala, ale teď je to pro mě dost velký problém z estetického hlediska :(..možná i ze zdravotního, protože největší znaménko mě začalo před pár týdny bolet, to už přešlo, ale je od té doby vystouplé...
Velmi ráda bych si nechala znaménka odstranit a ráda bych navštívila kožní lékařku, ale jelikož si nemohu sama vydělávat, nemám peníze..moje rodiče si myslí že to nic není, že je to jenom muj výmysl, odmítají se mnou k lékaři dojít a zákrok mi zaplatit..
Je možné že na to může přispívat pojišťovna?..popřípadě nevíte co by jsem mohla dělat, aby jsem rodiče přesvědčila že si nevymýšlím?..děkuju moc za jakékoliv odpovědi :)

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
12.8.2008 10:06:

Ve vašem věku se velmi pravděpodobně o žádná nebezpečná kožní znaménka nejedná.Jestli vás to nepokojuje můžete sama navštívit vašeho spádového pediatra a ten vás pak odešle k dermatologovi,bude-li mít nějaké podezření.Dr.Vrbický

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Mateřská znaménka
Odstranenie 4 znamienok:Další >

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70,- CZK
  • Ceny do 3.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova