Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Mateřská znaménka v obličeji - Odstranění znamének, kožních výrůstků

Mateřská znaménka v obličeji

Marcela zaslal(a) v 24.1.2007 21:47:   

Dobrý den,začátkem listopadu 2006 mi byla na estetické chirurgii odstraněna 3 mateřská znaménka (z kosmetických důvodů) v linii podél lícní kosti. Dosud mám červené jizvičky. Chtěla bych se zeptat, jak dlouho - kolik měsíců trvá, než jizvička vybledne? Nebo za jak dlouho po zákroku mám očekávat nejlepší výsledek. Potom - jeli možné nějakým zákrokem tyto jizvičky vylepšit.Děkuji.

Vaše odpověd

odpověd

terez
30.12.2007 0:30:

Prosím bojím se že když mě ze znamínka rostou chlupy má hnědočernou barvu že je nebezpečné prosím poradte děkuji

Nahlásit nevhodný příspěvek

Pokud je zákrok proveden opravdu odborně, pak zhruba po půl roce nebude ani znát, kde byla kůže poškozena. Prof Barták

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Výrůstek na špičce nosu
Znaménka:Další >

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70 CZK
  • Ceny do 3.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova