Mateřská znaménka v obličeji
Marcela zaslal(a) v 24.1.2007 21:47:
Dobrý den,začátkem listopadu 2006 mi byla na estetické chirurgii odstraněna 3 mateřská znaménka (z kosmetických důvodů) v linii podél lícní kosti. Dosud mám červené jizvičky. Chtěla bych se zeptat, jak dlouho - kolik měsíců trvá, než jizvička vybledne? Nebo za jak dlouho po zákroku mám očekávat nejlepší výsledek. Potom - jeli možné nějakým zákrokem tyto jizvičky vylepšit.Děkuji.
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
-

Klinika jednodenní chirurgie, Žilní a chirurgická praxe -

Cosmetic surgery clinic Dr Toncic -

Sanus První privátní chirurgické centrum s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70 CZK
- Ceny do 3.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
terez
30.12.2007 0:30:
Prosím bojím se že když mě ze znamínka rostou chlupy má hnědočernou barvu že je nebezpečné prosím poradte děkuji
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
1.2.2007 14:56:
Pokud je zákrok proveden opravdu odborně, pak zhruba po půl roce nebude ani znát, kde byla kůže poškozena. Prof Barták
Nahlásit nevhodný příspěvek