Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranění mateřského znaménka - Odstranění znamének, kožních výrůstků

odstranění mateřského znaménka

petra zaslal(a) v 29.7.2008 17:00:

Dobrý den, asi týden mě začlo pobolívat větší - vystouplé mateřské znaménko na zádech, nejsem si jistá, jestli jsem o něho nezavadila podprsenkou, nachází se totiž přesně pod horním lemem podprsenky a teď když se ho dotknu, tak bolí a musím si ho pod podprsenku zalepit, chtěla bych si ho nechat odstranit,to bude asi nejlepší řešení, ale nevím kam zajít , můžete mi prosím doporučit nějakého lékaře v oblasti Ostravy nebo v okrese Karviná. Děkuji moc
Vaše odpověd

Mateřská znaménka:Další >

Reklama

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70,- CZK
  • Ceny do 3.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova