odstranění znamének
alexis zaslal(a) v 3.11.2008 12:31:
Dobrý den,
chtěla bych si odstranit znaménka. Mám nich hodne, opravdu hodne, hlavně na nohách. Některá mají jen par milimentru asi dva či tři a nektera mají velikost lentilky. Byla jsem si jich pár odstranit v jednom laisercentru, ale bohuzel to nejak nezvladam psychicky, jelikoz bych jich chtela odstranit více najednou. Bohuzel mám hroznou fobii z jehel a injekčních střikaček tak to opichávaní nezvladam. Tak jsem se chtela zeptat, jestli je na nejaké klinece mozna celkové anestezie a nebo jiny zpusob jak danou oblast znecitlivet. Sháním se po nějakém odborníkovi ktery by mi pomohl odstranit znaménka a po sléze pak opravit nynější a budoucí nevzhledné jizvy. Předem děkuji za odpověď.
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70 CZK
- Ceny do 3.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.