Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Odstranění znamének v obličeji - Odstranění znamének, kožních výrůstků

Odstranění znamének v obličeji

Petra z Prahy zaslal(a) v 23.10.2007 10:33:   

Dobrý den, mám dvě vystouplá mateřská znaménka na tváři, cca 5 mm velká. Ze znamének mi vyrůstají tvrdší chloupky. Chtěla bych je odstranit včetně chloupků, samozřejmě pokud možno bez viditelnějších jizev. Můj děda měl v takovém znaménku rakovinu. Co mi doporučujete za zákrok, na jakou částku bych se měla připravit, musím projít vyšetřením a je to v době zákroku nebo předem a jaká bývá objednací doba, tedy s jakou dobou čekání na zákrok bych měla počítat? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Vaše odpověd

dobrý den, Petro. Pro Vás připadá v úvahu pouze šetrná chirurgická excize a následné histologické vyšetření. Na pigmentová znaménka je laser nevhodný. Cena je 2500Kč za obě znaménka včetně vyštření, kontroly a převazu. S pozdravem, MUDr. Andrea Pliščinská

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,znamínka lze vyšetřit počítačovým dermatoskopem a poté rozhodnout o odstranění laserem či chirurgicky.Převážnou většinu znamínek lze odstranit výhodněji laserem.Cena za odstranění jednoho znamínka vč.anestezie je kolem 500 Kč,objednací doba je asi týden.

Dobry den, souhlasime s ostatnimi prispevky nejdrive vzhledem k anamnese dermatologicke vysetreni a pote esteticke zakroky

odpověd

Lékařský dům Praha 7 Lékařský dům Praha 7
23.10.2007 11:17:

Vážená paní, na našem oddělení odstraňujeme znaménka pomocí laseru,pokud se nepodaří chloupky definitivně odstranit při odstranění naevů je možno je zničit po zahojení depilačním laserem.Kožní lékař vám doporučí,jaký způsob odstranění je pro vás vhodný a bezpečný.Odstranění dvou znamének stojí 3 tisíce Kč,vyšetření je možné i před zákrokem.Objednáváme do 10 dnů na recepci dermatologie telefon 242426437 nebo 731503124. Děkujeme za dotaz.Šmidrová,dermatologie LD

Dobrý den, pane Petře, v tuto chvíli by bylo potřeba zejména dojít na dermatoskopické vyšetření, nejlépe počítačovým dermatoskopem. Tam se rozhodne, jakým způsobem by bylo nejvhodnější útvary odstranit, aby defekt (zjizvení) bylo minimální, ale aby exice byla bezpečná. Eva Ondráčková

< Předchozí:Znamínko na očním víčku
virové bradavice:Další >

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70 CZK
  • Ceny do 3.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova