Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstraneni znaminek laserem- pece po zakroku - Odstranění znamének, kožních výrůstků

odstraneni znaminek laserem- pece po zakroku

Marketa zaslal(a) v 26.1.2008 23:50:   

Dobry den, nechala jsem si odstranit znaminka laserem.Jsem tyden po zakroku. Pouzivam framykoin zasyp a mast.Existuje nejaky krem ci gel, kterym bych mohla peci doplnit. Dekuji za radu.

Vaše odpověd

Dobrý den,zásyp nepoužívejte.Po hojení doporučuji gely např.Dermatix.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Marketa
27.1.2008 19:11:

Dekuji za odpoved. Jen jsem prekvapena, ze mi prave framykoin zasyp byl po zakroku doporucen?..Koupim si tedy gel Dermatix, snad se hojeni urychli. Pekne dny!

odpověd

Marketa
27.1.2008 19:06:

Moc dekuju.

Na otevřené rány zásaddně žádné pudry nedoporučujeme. nejvhodnější je speciální krytí/mokré hojení/ zdraví Ota Schütz

odpověd

Marketa
27.1.2008 19:06:

Moc dekuji.

Zdravím Vás, léčbu můžete doplnit biostimulačním laserem, ten urychluje hojení....jinak já doporučuji jako doplňkovou léčbu :-)... vepřové sádlo...na jizvy je super...Martina j.

< Předchozí:Zarudlé místo po odstranění znaménka
Znaménka:Další >

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70,- CZK
  • Ceny do 3.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova