Odstranenie 4 znamienok
drobec zaslal(a) v 14.8.2008 19:05:
Dobry den,
Chcela by som si dat odstranit 2 vystupene znamienka s pigmentaciou na tele (asi vyrezanim, v tomto pripade mi jazva nevadi, ale su na miestach, ktore su mechanicky drazdene) a 2 vystupene kozne utvary(priemer cca 5mm) bez pigmentacie na tvari laserom. Kolko bude asi trvat, kym sa mi zahoji tvar, aby to nebolo poznat? Kolko to bude priblizne stat? Kde sa mozem obratit, aby mi znamienka aj vysetrili digit. dermatoskopom?
Dakujem za odpoved.
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
-

Cosmetic surgery clinic Dr Toncic -

Ústav lekárskej kozmetiky a.s. -

Klinika jednodenní chirurgie, Žilní a chirurgická praxe
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70,- CZK
- Ceny do 3.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
20.8.2008 10:11:
Vyšetření, operaci a odstranění laserem můžeme provest, cena 1000Kč za znamínko, u dvou a více pak 900.
S pozdravem dr. Vrbicky, dr. entner
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.8.2008 20:01:
Dobrý den,hojení je asi 10 dní.Cena za odstranění laserem je do 2000Kč.Znamínka je možno vyšetřit dig.dermatoskopem.
Nahlásit nevhodný příspěvek