Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Odstranenie 4 znamienok - Odstranění znamének, kožních výrůstků

Odstranenie 4 znamienok

drobec zaslal(a) v 14.8.2008 19:05:   

Dobry den,
Chcela by som si dat odstranit 2 vystupene znamienka s pigmentaciou na tele (asi vyrezanim, v tomto pripade mi jazva nevadi, ale su na miestach, ktore su mechanicky drazdene) a 2 vystupene kozne utvary(priemer cca 5mm) bez pigmentacie na tvari laserom. Kolko bude asi trvat, kym sa mi zahoji tvar, aby to nebolo poznat? Kolko to bude priblizne stat? Kde sa mozem obratit, aby mi znamienka aj vysetrili digit. dermatoskopom?
Dakujem za odpoved.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
20.8.2008 10:11:

Vyšetření, operaci a odstranění laserem můžeme provest, cena 1000Kč za znamínko, u dvou a více pak 900.
S pozdravem dr. Vrbicky, dr. entner

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,hojení je asi 10 dní.Cena za odstranění laserem je do 2000Kč.Znamínka je možno vyšetřit dig.dermatoskopem.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Mateřská znaménka na obličeji
odstranění kondylomat:Další >

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70,- CZK
  • Ceny do 3.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova