odstranenie znamienka
Martina zaslal(a) v 17.11.2007 13:03:
Pred niekolkymidnami mi dermatologicka poradila odstranit znamienko laserom. Chcela by som vediet ktora metoda - laser alebo chirurgicky - je lepsia a preco. Moje znamienko je dost velke a nejde mi o jazvy kedze je umiestnene na chrbte. Len o to aby nebolo nejak nebezpecne to laserom odstranit a potom mat stym problemy.
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
-

MUDr. Alexandr Šimek -

Ústav lekárskej kozmetiky a.s. -

Klinika jednodenní chirurgie, Žilní a chirurgická praxe
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70,- CZK
- Ceny do 3.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
19.11.2007 9:27:
Dobrý den, odstranění laserem je šetrnější, ale nelze již histologicky vyšetřit. S pozdravem MUDr. Andrea Pliščinská
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.11.2007 11:43:
Zkušený dermatolog rozezná o jaké znaménko se jedná.Při odstranění laserem většinou nelze již znaménko vyšetřit histologicky.S pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
17.11.2007 17:14:
Dobrý den,převážnou většinu znamínek lze odstranit laserem.Oproti chirurgickému odstranění je to zákrok rychlý a je kratší doba léčení.