Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstranenie znamienka - Odstranění znamének, kožních výrůstků

odstranenie znamienka

Martina zaslal(a) v 17.11.2007 13:03:   

Pred niekolkymidnami mi dermatologicka poradila odstranit znamienko laserom. Chcela by som vediet ktora metoda - laser alebo chirurgicky - je lepsia a preco. Moje znamienko je dost velke a nejde mi o jazvy kedze je umiestnene na chrbte. Len o to aby nebolo nejak nebezpecne to laserom odstranit a potom mat stym problemy.

Vaše odpověd

Dobrý den, odstranění laserem je šetrnější, ale nelze již histologicky vyšetřit. S pozdravem MUDr. Andrea Pliščinská

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
18.11.2007 11:43:

Zkušený dermatolog rozezná o jaké znaménko se jedná.Při odstranění laserem většinou nelze již znaménko vyšetřit histologicky.S pozdravem Dr. Vrbický

Dobrý den,převážnou většinu znamínek lze odstranit laserem.Oproti chirurgickému odstranění je to zákrok rychlý a je kratší doba léčení.

< Předchozí:Odstranění velké množství znamének a cena
znaménka:Další >

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70,- CZK
  • Ceny do 3.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova