Piha s vitiligem
Michaela 24 zaslal(a) v 22.3.2007 13:21:
Ještě bych tedy ráda dodala, že těchto pih s bílými kroužky mám po těle víc. Co se s tím dá dělat? Dá se to léčit, není to nebezpečné? Na obličeji se mi bílé kroužky dělají také, lékař, co mi vyndaval pihy na zadní části krku chce použít laser...prý se jedná o kroužky kolem červených žilek. Prosím poraďte mi, jsem zoufalá. Na jakého odborníka se mám obrátit? Kolik stojí konzultace, kolik zákrok?
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
-

MUDr. Robert Remeš -

prim. MUDr. Blanka Vraspírová -

Klinika jednodenní chirurgie, Žilní a chirurgická praxe
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70,- CZK
- Ceny do 3.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
22.3.2007 21:31:
Dobrý den,pravděpodobně se jedná o halo nevus,odstranit lze chirurgicky nebo laserem,vzhledem k množství doporučuji laserem.Cena je cca 350 Kč za jedno odstranění.Doporučuji konzultaci s dermatologem.
Nahlásit nevhodný příspěvek