Velká skvrna
Lea zaslal(a) v 6.2.2008 8:08:
Dobrý den, chci se zeptat na odstranění znaménka na pravém předloktí cca 6 cm v průměru.Je mi 22 let, s touto hnědou skvrnou jsem se již narodila a zvětšila se málo jen díky mému růstu, není vystouplá nemění tvar.Zajímá mě postup, kam zajít jako první, jestli třeba do laser centra, nebo je vhodnější chirurgický zákrok, jaká je cena, zda zůstane jizva.Moc děkuji za odpověď.Lea.
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
-

Sanus První privátní chirurgické centrum s.r.o. -

MUDr. Robert Remeš -

Klinika jednodenní chirurgie, Žilní a chirurgická praxe
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70 CZK
- Ceny do 3.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
7.2.2008 10:28:
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na konzultaci s dermatoložkou, cena je 600,-Kč.Na naší klinice odstranujeme znaménka klasicky operativně jen v lokální anestezii a odesíláme na histologické vyšetření.Cena za odstranění s vyš. je cca 2.500,-Kč.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Šobrová.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
6.2.2008 21:19:
Dobrý den. Jako chirurg bych radil klasické odstranění, třeba i za cenu dvoudobé operace s expanderem. Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
12.2.2008 22:16:
Dobrý večer. Již jsem zde tento postup opakovaně vysvětloval. Budete-li mít zájem detaily Vám vysvětlí nějaká ambulance plast. chirurgie. Po domluvě se můžeme sejít na konsultaci spolu. Nashledanou, dr. Remeš
odpověd
Lea
7.2.2008 7:24:
Tak teď jste mě vyděsil pane doktore.Co to prosím znamená dvoudobá operace s expanderem?Když zůstane po té operaci jizva, dá se třeba zesvětlit pozděj laserem?Děkuji za odpověď.
odpověd
6.2.2008 8:18:
Dobrý den,nejlépe když se objednáte na vyšetření k odbornému lékaři dermatologovi,který má laserové přístroje.