Dobrý den,mám u oka větší tukovou bulku.Přímo mezi nosem a koutkem oka.Na chirurgii v Boru uTachova se bojím.Prosím jaké máte ordinační hodiny?Děkuji Borčová
Ordinační hodiny
(Diskuze k tématu Odstranění znamének, kožních výrůstků)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 29
Dobrý den paní Borčová,
bulku Vám odstraníme v pondělí - čtvrtek, v 10.00 -18.00 hod. Předem si telefonicky objednejte na tel. č. 266 311 527 nebo e-mailem na info@avienclinic.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Přeji hezký den
MUDr. Petra Samková
Avienclinic
Dobrý den paní Borčová ,
nejlepší by bylo dostavit se 28.7. nebo 11.8., vždy tak kolem 10.30, na vyšetření a pokud by bylo vše v pořádku, mohla byste rovnou absolvovat i zákrok. Cena zákroku by bylakolem 500,-Kč. Pokud byste s tímto postuppem souhlasila, pak je nutné mít s sebou doprovod.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika Pardubice
Rokycanova 2798, 530 02
Česká republika
Majitel
Naše internetové projekty a obchody:
www.ocni-centrum.eu
http://klinika.ocni-centrum.eu/
---------------------------------------------------
tel.: 464 007 800, GSM: +420 608 800 886
email: info@ocni-centrum.eu
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, maminka- 71 let, má kolem očí i na víčku asi 10 malých visících bradaviček. Můžete mi prosím napsat kolik by stálo u Vás jejich odstranění? Děkuji moc. S pozdravem Helena Suchá
dobrý den cena by byla cca. 1000-2000 kč - laserem .
zavolat a objednat se můžete na tel.353224544
s pozdravem, dr.kupka za uem,a.s.
Dobrý den,
v naší klinice by odstranění stálo 500Kč za všechny. V případě zájmů se objednejte telefonocky na č. 596810748
| Premium member |
Počet příspěvků: 165
Dobrý den!
Bradavičky odstraňujeme laserem.Přibližná cena za jejich odstranění by byla 1500 - 2000 Kč.
V případě zájmu nás kontaktujte na čísle 731 613 381.
S pozdravem Smrčková - Klinika LLC Ostrava
Dobrý den,
s největší pravděpodobností půjdou odstranit koagulační metodou, kdy je cena 50,- Kč za útvar. Pokud by jejich kořeny byly hluboko uloženy a bylo by třeba je vyříznout, pak se cena při takovém počtu domlouvá individuálně. Ale ze zkušenosti, pokud jsou opravdu malé, tak je možné je odstranit onou koagulací. Zákrok probíhá v mírné lokální anestezii(nebo i bez ní - podle rozsahu a lokalizace), kdy jsou speciální pinzetou uchopeny bradavičky těsně u povrchu kůže a upáleny. Poté je popálen i kořínek bradavičky, by znovu nevyrostla.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika OFTEX
Rokycanova 2798, 530 02 Pardubice
Česká republika
ředitel
www.ocniklinikapce.cz
Patrně půjde o zákrok jednoduchý, cena by byla cca. 500 Kč.
www.koznizbraslav.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Vážená paní Suchá, pokud se jedná o projevy v bezprostřední blízkosti očí, bylo by pro maminku lepší navštívit oční odd. nemocnice.
Důležité je rovněž,jestli maminka užívá léky na ředění krve /např. Warfarin/.Pokud máte dotazy na mne, můžete mi volat v pondělí nebo v útarý od 10 hod. do 17 hod. tel: 602231379 MUDr Jiřina Cabalová
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?