zánět nebo bradavice
lisa zaslal(a) v 23.3.2007 13:51:
Dobrý den, lékař mě odkázal na vaši kliniku. Na bradě mám "bolák" který mi už jednou byl vyříznut, ale objevil se znovu. Nález byl vyšetřen v laboratoři a zní takto: Diagnóza D239 jiný nn-kůže, ns Dvě částky velikosti 8 a 5 mm, jedna se strukturami necharakteristické veruky v koriu je jizvení prostoupené směsně zánětlivou celulizací. Povrch leze je exulcerován. Druhá z excizí je tvořena prakticky pouze jizevnatou tkání s enklávami převážně chronicko-zánětlivé celulizace lokalizace a diagnoza dle Snomedu TO1 kůže + adnexa kožní Prosím poraďte mi jak bych měla postupovat nebo jakou léčby by bylo možné podstoupit na vaší klinice. Jde nyní o bradavici nebo o zánět? Pomohlo by bradavici jen vypálit? Mohli byste mě prosím odkázat na nějaké vebové stránky (i v AJ) kde bych se o možnostech léčby mohla lépe informovat? Předem děkuji za odpověď.< Předchozí:Piha s vitiligem
Mateřská znaménka:Další >
Reklama
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
-

prim. MUDr. Blanka Vraspírová -

Klinika jednodenní chirurgie, Žilní a chirurgická praxe -

MUDr. Alexandr Šimek
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Odstranění znamének, kožních výrůstků:
- Ceny od 70,- CZK
- Ceny do 2.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
26.3.2007 15:03:
Dobrý den, v tomto případě je potřeba provést širší anamnézu ohledně původního i nově vzniklého kožního útvaru.A další postup stanovit dle aktuákního klinického stavu.Ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci, cena je 600,- kč. Z GHC kliniku MUDr. Mrzenová Gabriela.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
24.3.2007 18:03:
Dobrý den,D239 znamená nezhoubný novotvar kůže.Jako zánět histologie nevyšla.Nejlépe je odstranění konzultovat s odborným lékařem dermatologem.Je možné odstranění laserem.
Nahlásit nevhodný příspěvek