Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zánět nebo bradavice - Odstranění znamének, kožních výrůstků

zánět nebo bradavice

lisa zaslal(a) v 23.3.2007 13:51:

Dobrý den, lékař mě odkázal na vaši kliniku. Na bradě mám "bolák" který mi už jednou byl vyříznut, ale objevil se znovu. Nález byl vyšetřen v laboratoři a zní takto: Diagnóza D239 jiný nn-kůže, ns Dvě částky velikosti 8 a 5 mm, jedna se strukturami necharakteristické veruky v koriu je jizvení prostoupené směsně zánětlivou celulizací. Povrch leze je exulcerován. Druhá z excizí je tvořena prakticky pouze jizevnatou tkání s enklávami převážně chronicko-zánětlivé celulizace lokalizace a diagnoza dle Snomedu TO1 kůže + adnexa kožní Prosím poraďte mi jak bych měla postupovat nebo jakou léčby by bylo možné podstoupit na vaší klinice. Jde nyní o bradavici nebo o zánět? Pomohlo by bradavici jen vypálit? Mohli byste mě prosím odkázat na nějaké vebové stránky (i v AJ) kde bych se o možnostech léčby mohla lépe informovat? Předem děkuji za odpověď.
Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
26.3.2007 15:03:

Dobrý den, v tomto případě je potřeba provést širší anamnézu ohledně původního i nově vzniklého kožního útvaru.A další postup stanovit dle aktuákního klinického stavu.Ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci, cena je 600,- kč. Z GHC kliniku MUDr. Mrzenová Gabriela.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,D239 znamená nezhoubný novotvar kůže.Jako zánět histologie nevyšla.Nejlépe je odstranění konzultovat s odborným lékařem dermatologem.Je možné odstranění laserem.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Piha s vitiligem
Mateřská znaménka:Další >

Reklama

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Ceny od 70,- CZK
  • Ceny do 2.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova