znamenka
veronika zaslal(a) v 29.11.2007 16:52:
Dobry den,chtela bych se zeptat.mam znamenak v oblasti hrudniku dekoltu a docela dost mi to vadi.jedno znamenko mam ve prostred,je velke kolem pul milimetru a okolo znamenka je bile kolo jako bila kuze?a zacina se mi to stavat i u tech ostatnich.co je to zac za znamenka?muzu je odstranit laserem?a kde je mam odstranit,nrvim kam.muzete mi prosim neco dopurucit?nebude to bolet,ale mam strach,ye budu mit pak na dekoltu jizvy.predem dekuji za odpoved veronika
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70,- CZK
- Ceny do 3.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
30.11.2007 13:17:
Dobrý den, bylo by zapotřebí osobní konzultace k určení postupu terapie. S pozdravem, MUDr. Andrea Pliščinská
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
30.11.2007 8:17:
Dobrý den,zřejmě se jedná o halo nevus,tmavé znamínko lze odstranit laserem.
odpověd
29.11.2007 17:07:
Nejprve bych doporučovala vyšetření, nejlépe počítačovým dermatoskopem. Poté se rozhodne, jak postupovat dále. Eva Ondráčková