Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik by mě zhruba stálo odstranění cca 10 znamének na obličeji a jestli byste mi nedoporučili lékaře, jsem ze západních Čech. Děkuji
Znaménka
Áďa
12.7.2008 19:43
Cena kolem 3000-5000 kč. objednat na tel.353224544.dr.kupka
26.7.2008 17:58
Cena je dle velikosti.Za 10 znaminek odhadem celkem kolem 4400Kc.
15.7.2008 11:20
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci k některé z našich dermatoložek. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč, paní doktorka při ní prohlédne znaménka a ohodnotí je. Excize jednoho znaménka stojí 1200,- Kč. Objednat se můžete na tel.č. 222 211 206,208. Těšíme se na Vás, hezký den, Markéta Koňaříková, Klinika GHC
14.7.2008 15:59
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor. více »
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor. více »
Odebírat tuto diskuzi
Soutěž
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným