Zavře okno

English Deutsch по-русски Česky Polski Slovensky عربي Magyar Italiano Româneşte Hrvatski Registrace | Přihlášení | Pro lékaře

Znaménka - Odstranění znamének, kožních výrůstků - Diskuze

Znaménka

Áďa zaslal(a) v 12.7.2008 19:43:   

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik by mě zhruba stálo odstranění cca 10 znamének na obličeji a jestli byste mi nedoporučili lékaře, jsem ze západních Čech. Děkuji

Vaše odpověd

Cena kolem 3000-5000 kč. objednat na tel.353224544.dr.kupka

Nahlásit nevhodný příspěvek

Cena je dle velikosti.Za 10 znaminek odhadem celkem kolem 4400Kc.

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
14.7.2008 15:59:

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci k některé z našich dermatoložek. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč, paní doktorka při ní prohlédne znaménka a ohodnotí je. Excize jednoho znaménka stojí 1200,- Kč. Objednat se můžete na tel.č. 222 211 206,208. Těšíme se na Vás, hezký den, Markéta Koňaříková, Klinika GHC

Hledáme tvář!

Chcete se stát tváří našeho portálu, zviditelnit se, získat finanční odměnu a profesionální book?

Více informací

Top destinace

Zákrok

Odstranění znamének, kožních výrůstkůOdstranění znamének, kožních výrůstků
Téměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.

Doporučený dodavatel

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Odstranění znamének, kožních výrůstků:
  • Obvykle od 1.078 CZK
  • Obvykle do 3.840 CZK
  • Průměr 2.459 CZK
  • Pro přesnou cenu ošetření kontaktujte příslušného lékaře nebo pracoviště.

Ceníky - Více

Top zákroky:

Doporučujeme: