Znamínka
Michaela zaslal(a) v 6.3.2008 20:41:
Dobrý den,já bych se chtěla zeptat jestli by šlo odstranit znamínka na obličeji,mám jich tam malinko víc,dřív mi to nevadilo,ale ted s přibívajícím věkem mi to začíná docela dost vadit.Jde spíš o kosmetický problém.Abyste to lépe viděli,tak tady máte můj profil http://www.lide.cz/onlysmile,tam je to na jedné fotce moc dobře vidět,doufám že mi někdo odpovíte,dík
Zákrok
Odstranění znamének, kožních výrůstkůTéměř každý z nás má nějaké znaménko nebo kožní výrůstek, ale ne všechny se nám líbí nebo se dají skrýt oblečením či make-upem, nehledě na to, že některá z nich mohou být i nebezpečná. Pokud nejsme spokojeni jak se znaménkem nebo výrůstky, není nic jednoduššího než kontaktovat dermatologa, který dané odstranění provede a zároveň zjistí, jestli se případně nejedná o zhoubný nádor.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 70,- CZK
- Ceny do 3.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
Facelifting- praha
17.3.2008 14:07:
Vážený pane, znaménka se dají odstranit laserem nebo pomocí VF.Zkuste poslat svojí fotografii na namší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz. Naši lékaři vyhodnotí možnosti odstranění a zároveň vám sdělí přesnou cenou za odstranění. Jedná se o ambulantní zákrok, bez pracovní neschopnosti.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
12.3.2008 3:54:
Dobrý den. Znamínka odstraňujeme "obroušením" do úrovně kůže. Zákrok je ambulantní. Doporučuji zkombinovat s laserovou biostimulací.Nutno chránit před slunečními paprsky, aby nedošlo k zapigmentování ošetřených míst. V případě zájmu volejte recepci 475 212 047. S pozdravem odb. asist. Bc. Petra Křížová
odpověd
7.3.2008 7:54:
Vážená paní, na našem oddělení odstraňujeme znaménka pomocí laseru. Jelikož jizva po excizi skalpelem je nesrovnatelná s tím,co zanechá odstanění laserem.Pokud máte zájem o další informace nebo objednání k bezplatné konzultaci,volejte recepci dermatologie tel.242426437 nebo 731503124.
odpověd
7.3.2008 7:03:
Odstranění více mateřských zammének na obličeji při jednom ambulantním zákroku je možné. Pokud se jedná o nejobvyklejší útvary = naevocelularní naevy je nejšetrnější a nejméně stop zanechávající způsob vyříznutí a sežití. Vždy zůstane drobná jizvička.Po odstranění těchto útvarů laserem by zůstala větší. Cena 600 Kč první 350 každé další. Více na mojí www stránce. S pozdravem Dr. Štěpán
odpověd
6.3.2008 20:47:
Dobrý den,znamínka lze odstranit laserem nebo chirurgicky.