Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - dolní íčka - Jak na pytlíky a kruhy pod očima? Operace dolních víček moderními postupy

dolní íčka

fresita zaslal(a) v 9.10.2008 16:18:   

Dobrý den je mi 36let,z profilu mám pod dolními víčky prohlubně,jakoby tam chyběl tuk.Jedná se o cca centimetr podél dolních víček.Jinak mám kůži spíše mastnější a silnější.Když se usmívám, udělají se mi pod očima jakoby ,,vuřtíky,,nebo ,,buřtíky,, podél celého dolního víčka-prostě pod dolním víčkem se mi vytvoří jakoby podélné tukové válečky.Nevím zda jsem to popsala dost jasně? Uvažuji bud o výplni vlastním tukem nebo jinou výplní,nebo operaci dolních víček s tím,že by se mi ztratily i trochu povadlejší rysy pod dolními víčky nebo plastickou operaci dolních víček laserem.Již jsem byla na dvou konzultacích-na jedné mi bylořečeno,že to na operaci dolních víček ještě není, na druhé mě chtěly na dolní víčka objednat.Problém co mi vadí je z profilu prohluben a při ´úsměvu takové ty podlouhlé válečky tuku podél celého dolního víčka..Snažím se to co nejvíce popsat a uvítám co nejvíce reakcí a aspon nějaké rady a samozřejmě pak tak dvě tři konzultace, protože bych opravdu něco, co mi pomůže ale je také vhodné vzhledem k mému věku.Děkuji vám všem MOC za Vaše návrhy či řešení.

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
15.10.2008 14:04:

Vážená paní,
dle Vašeho popisu, bychom měli odstranit dva protiklady, prohlubně v jednom místě a nadbytek tkáně /"válečky"/ na druhém místě. A to je dosti obtížné a rozhodně po internetu, bez znalosti Vašeho obličeje /ani foto není k dispozici/, nelze jednoznačně stanovit optimální postup řešení Vašeho problému. Z obecného pohledu situace asi řešitelná je, ale musí se to vidět. Máte-li reálný zájem o operaci, objednejte se, prosím, ke mně k nezávaznému konzultačnímu vyšetření na tel. č. 224 056 207 nebo 731 208 441.
Přeji Vám hezký den, prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Petr Hýža MUDr. Petr Hýža
13.10.2008 19:16:

Doporučil bych Vám nejlépe osobní konzultaci. S pozdravem, Dr. Hýža

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
10.10.2008 15:23:

Máte-li na mysli "válečky" těsně pod řasami,patrné zejména při úsměvu,tak ty se nepovažují,za kosmeticky nežádoucí.Spíše naopak.Je to přirozenější,než kdyby jste měla víčka prázdná a propadlá.Prohlubně pod dolními víčky lze dobře korigovat "lipograftingem".Je-li dobře provedený je výsledný efekt trvalý,nebo minimálně velmi dlouhodobý.Nejlépe je vše posoudit při konzultaci.S pozdravem Dr. Vrbický

kruhy pod očima:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 50.392,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova