Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - kruhy pod očima - Jak na pytlíky a kruhy pod očima? Operace dolních víček moderními postupy

kruhy pod očima

František zaslal(a) v 29.8.2007 11:11:

Dobrý den, je mi 23 let a mám výrazné tmavé kruhy pod (kolem) očí. Oči mám trochu zapadlé, ale váčky pod očima nemám. Životosprávu dodržuji podle mne dobře a zdravotní problémy jinak nemám. V práci mi tento problém vadí. V současnosti zkouším kosmetické krémy, ale ty mi moc nepomáhají. Chtěl bych se zeptat jaké jsou pro mne v tuto chvíly možnosti. Děkuji
Vaše odpověd

odpověd

werrca
30.6.2008 22:41:

Dobrý den,mám velké fialovozelené,zapadlé kruhy pod očima.asi je to tim,že mám alergii a astma.Chtěla jsem se zeptat jestli na to není nějaká plastická operace a kolik to stojí.díky moc

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Honzík
22.12.2007 23:56:

Dobrý den, mám hodně podobný problém. Velice tmavá místa mezi očima a nosem. Trápím se tím již řadu let a rád bych se toho za každou cenu zbavil. Je nějaká možnost zeptat se pana Františka na co přišel... Mnohokrát děkuji

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
31.8.2007 8:58:

Dobrý den, objednejte se na konzultaci k docentce Duškové.Tmavé kruhy pod očima lze korigovat vyplněním tukem. Cena konzultace je 300,-kč Pro objednání volejte 222 211 206,208. S pozdravem za kliniku GHC Drábková D.

opakovaná operace:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 24.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova