kruhy pod očima
Lenka zaslal(a) v 10.10.2007 15:09:
Dobrý den, absolovovala jsem několik konzultací ohledně kruhů pod očima, bylo mi doporučeno odstranit tukový váček z jednoho oka, pod druhým okem nemám tuk žádný, jen kruh.I když mi odstraní tuk, stejně tam ten kruh zůstane.Nadbytek kůže prý nemám žádný.Jiný pan doktor mi navrhoval vypnutí kruhového svalu (snad je to dobře napsané). Pochopila jsem, že by mi trochu kůže odebral,čím by se to určitě vyplo. Nerozumím tomu jak můžou být tak dve odlišné názory,jeden chce kůži maličko ubírat a odstranit tuk, druhý jen odstranit tuk, protože není ubírat co.Výplň tukem mi nebyl doporučen, takže si ted vůbec nevím rady. Děkuji
Partner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
-

prim. MUDr. Blanka Vraspírová -

Sanus První privátní chirurgické centrum s.r.o. -
Ústav estetické medicíny Praha - Emauzy
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 50.392,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
10.10.2007 18:13:
Vážená Lenko.Operace dolních víček není jako operace slepého střeva,kde názor na řešení bývá mezi operatéry jednotný.Hledejte dál.Někdo vás snad přesvědčí o svém postupu,nebo k někomu získáte důvěru.Víc vám po internetu nemohu poradit.S pozdravem Dr. Vrbický
Nahlásit nevhodný příspěvek