Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - kruhy pod očima - Jak na pytlíky a kruhy pod očima? Operace dolních víček moderními postupy

kruhy pod očima

Kessi zaslal(a) v 20.8.2008 11:39:   

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné odstranit kruhy pod očima ve věku 13-ti let? Už je mám asi tři roky (čili od 10 let) , už se mi z toho začínají dělat i pytle pod očima a už jsem vyzkoušela hodne krémů a gelů na kruhy atd, ale nic mi nepomohlo.. ještě bych se chtěla zeptat na cenu tohoto zákroku. Děkuji K.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
21.8.2008 10:52:

Vzhedem k tomu, že nejste plnoletá, je nutný souhlas rodičů.Ja osobně bych Vám doporučil jestě chvíli počkat.Konzulatace s chirurgem je samozřejmě možná.

S pozdravem dr. Vrbický

Nahlásit nevhodný příspěvek

radi pomuzeme neb poradime mozna by bylo dobre kdyby zavolala maminka neb tatinek office@aspenaestheticclinics.com 222 222 335 dekujeme

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Propadliny pod spodními víčky
"kruhy" pod ocima:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 50.392,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova