Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné odstranit kruhy pod očima ve věku 13-ti let? Už je mám asi tři roky (čili od 10 let) , už se mi z toho začínají dělat i pytle pod očima a už jsem vyzkoušela hodne krémů a gelů na kruhy atd, ale nic mi nepomohlo.. ještě bych se chtěla zeptat na cenu tohoto zákroku. Děkuji K.
kruhy pod očima
Kessi
visitor
visitor
20.8.2008 11:39
Vzhedem k tomu, že nejste plnoletá, je nutný souhlas rodičů.Ja osobně bych Vám doporučil jestě chvíli počkat.Konzulatace s chirurgem je samozřejmě možná.
S pozdravem dr. Vrbický
21.8.2008 10:52
radi pomuzeme neb poradime mozna by bylo dobre kdyby zavolala maminka neb tatinek office@aspenaestheticclinics.com 222 222 335 dekujeme
20.8.2008 14:11
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)
Plastická operace víček se provádí při poklesu víček nebo tvorbě tukových váčků pod očima. Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10-14 dnů. Výsledek operace je patrný asi za 6 měsíců. více »
Plastická operace víček se provádí při poklesu víček nebo tvorbě tukových váčků pod očima. Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10-14 dnů. Výsledek operace je patrný asi za 6 měsíců. více »
Odebírat tuto diskuzi
Soutěž
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným