kruhy pod očima
Kessi zaslal(a) v 20.8.2008 11:39:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné odstranit kruhy pod očima ve věku 13-ti let? Už je mám asi tři roky (čili od 10 let) , už se mi z toho začínají dělat i pytle pod očima a už jsem vyzkoušela hodne krémů a gelů na kruhy atd, ale nic mi nepomohlo.. ještě bych se chtěla zeptat na cenu tohoto zákroku. Děkuji K.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)Plastická operace víček se provádí při poklesu víček nebo tvorbě tukových váčků pod očima. Nejčastěji jde o výkon v lokální anestezii a mohou být operována zároveň horní i spodní víčka. Odstraní se přebytečná kůže, tukové výhřezy a někdy také část svalu. Po operaci jsou časté krevní podlitiny a otoky, které vymizí za 10-14 dnů. Výsledek operace je patrný asi za 6 měsíců.
Fotky před/po
-
MUDr. Karel Urban - plastický chirurg kliniky Esthé a.s. -

MUDr. Zuzana Černá Ph.D. -

MUDr. Michal Puls, CSc.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Obvykle od 17.663 CZK
- Obvykle do 28.537 CZK
- Průměr 23.100 CZK

odpověd
21.8.2008 10:52:
Vzhedem k tomu, že nejste plnoletá, je nutný souhlas rodičů.Ja osobně bych Vám doporučil jestě chvíli počkat.Konzulatace s chirurgem je samozřejmě možná.
S pozdravem dr. Vrbický
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
20.8.2008 14:11:
radi pomuzeme neb poradime mozna by bylo dobre kdyby zavolala maminka neb tatinek office@aspenaestheticclinics.com 222 222 335 dekujeme
Nahlásit nevhodný příspěvek