možnost zaslání fota-jsem v zahraničí
S zaslal(a) v 8.3.2008 22:14:
Je mi 36let,mám za sebou odstranění vrásek laserem,ale moc to nepomohlo.Asi to bude už i trochu přebytečná kůžička.Jsem momentálně v zahraničí,ale ráda bych něco udělala s prohlubněmi pod očima.Je možné zaslat mé detailní fotky a na základě toho mi poradit,jaký zákrok by byl vhodný?Děkuji za odpovědi
Partner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 50.392,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
12.3.2008 4:39:
Dobrý den. V případě, že je již kůže přebytečná, tak je efekt zajištěn pouze odstraněním přebytečné kůže a odstraněním tukovyých polštářků. Laser i krémy bych doporučila po operaci.Můžete zaslat své fotografie a odpovíme obratem. S pozdravem odb. asist. Bc. petra Křížová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.3.2008 13:22:
Zašlete fotografie na ghc@ghc.cz.S pozdravem za GHC Věra Šobrová
odpověd
10.3.2008 10:57:
Své foto můžete zaslat i na naši kliniku : info@plastickachirugie.com ( naše stránky : www.plastickachirurgie.com ) Nacházíme se v Ostravě. S pozdravem MUDr.Lucák
odpověd
10.3.2008 10:31:
Dobrý den. Určitě je tato varianta možná. Foto pošlete na info-pem@gmail.com. Hezký den, PEM
odpověd
9.3.2008 9:51:
Možné to je,i když jen orientační.Zašlete mimo foto tváře zepředu a z poloboku i foto zepředu s pohledem do krajní polohy vzhůru. S pozdravem Dr. Vrbický (vrbicky@way.cz)
odpověd
8.3.2008 23:11:
Dobrý den, je to sice velmi orientační posouzení daného stavu, ale fotky zaslat můžete, nás plastický chirurg se Vám k danému problému vyjádří. Kontaktní e-mail: info@laseresthetic.cz, další info naleznete na našich internetových stránkách www.laseresthetic.cz