Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - možnost zaslání fota-jsem v zahraničí - Jak na pytlíky a kruhy pod očima? Operace dolních víček moderními postupy

možnost zaslání fota-jsem v zahraničí

S zaslal(a) v 8.3.2008 22:14:   

Je mi 36let,mám za sebou odstranění vrásek laserem,ale moc to nepomohlo.Asi to bude už i trochu přebytečná kůžička.Jsem momentálně v zahraničí,ale ráda bych něco udělala s prohlubněmi pod očima.Je možné zaslat mé detailní fotky a na základě toho mi poradit,jaký zákrok by byl vhodný?Děkuji za odpovědi

Vaše odpověd

Dobrý den. V případě, že je již kůže přebytečná, tak je efekt zajištěn pouze odstraněním přebytečné kůže a odstraněním tukovyých polštářků. Laser i krémy bych doporučila po operaci.Můžete zaslat své fotografie a odpovíme obratem. S pozdravem odb. asist. Bc. petra Křížová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
10.3.2008 13:22:

Zašlete fotografie na ghc@ghc.cz.S pozdravem za GHC Věra Šobrová

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
10.3.2008 10:57:

Své foto můžete zaslat i na naši kliniku : info@plastickachirugie.com ( naše stránky : www.plastickachirurgie.com ) Nacházíme se v Ostravě. S pozdravem MUDr.Lucák

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
10.3.2008 10:31:

Dobrý den. Určitě je tato varianta možná. Foto pošlete na info-pem@gmail.com. Hezký den, PEM

Možné to je,i když jen orientační.Zašlete mimo foto tváře zepředu a z poloboku i foto zepředu s pohledem do krajní polohy vzhůru. S pozdravem Dr. Vrbický (vrbicky@way.cz)

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
8.3.2008 23:11:

Dobrý den, je to sice velmi orientační posouzení daného stavu, ale fotky zaslat můžete, nás plastický chirurg se Vám k danému problému vyjádří. Kontaktní e-mail: info@laseresthetic.cz, další info naleznete na našich internetových stránkách www.laseresthetic.cz

< Předchozí:Pnutí okolo očí
Kruhy po ocami:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 50.392,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova