Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - opakovaná operace - Jak na pytlíky a kruhy pod očima? Operace dolních víček moderními postupy

opakovaná operace

Dana zaslal(a) v 17.9.2007 17:15:   

Dobrý den, mám 30 let. Podstoupila jsem před pěti lety oparaci dolních víček, nyní mám opět kruhy pod očima velmi viditelné, nyní mi bylo doporučeno provést kromě spodních víek i trošku povytáhnutí kůže nahoru,což by určitě můj problém vyřešilo. Jiný pan doktor mi však dalši opareci nedoporučoval, že se prý kůže pod očima operacemi ztenčuje a že bych měla snad vyzkoušet leser V beam na vypnutí pleti. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

prim. MUDr. Hubert Topinka MUDr. Hubert Topinka
20.9.2007 9:30:

Dobrý den.Doporučuji Vám přijít na konzultaci,při které můžeme probrat vhodnost operace dolních víček laserem.S pozdravem MUDr.Hubert Topinka-Lékařský dům Praha 7.Tel:242 426 432.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
17.9.2007 17:53:

Bez osobní konzultace Vám na Vaši otázku nelze odpovědět ani přibližně. Je - li pro Vás dostupná Ostrava, rádi Vám v rámci konzultace poradíme. tel .: 596 123 854. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
17.9.2007 17:48:

Dobrý den paní Dano. Bez osobní konzultace či alespoň zaslání Vašich fotografií nelze s určitostí odpovědět. Pokud byste měla zájem o nezávaznou konzultaci, volejte 604 243 249. Hezký den, PEM

< Předchozí:kruhy pod očima
kruhy pod očima:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 50.392,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova