opakovaná operace
Dana zaslal(a) v 17.9.2007 17:15:
Dobrý den, mám 30 let. Podstoupila jsem před pěti lety oparaci dolních víček, nyní mám opět kruhy pod očima velmi viditelné, nyní mi bylo doporučeno provést kromě spodních víek i trošku povytáhnutí kůže nahoru,což by určitě můj problém vyřešilo. Jiný pan doktor mi však dalši opareci nedoporučoval, že se prý kůže pod očima operacemi ztenčuje a že bych měla snad vyzkoušet leser V beam na vypnutí pleti. Můžete mi prosím poradit? Děkuji
Partner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 50.392,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
20.9.2007 9:30:
Dobrý den.Doporučuji Vám přijít na konzultaci,při které můžeme probrat vhodnost operace dolních víček laserem.S pozdravem MUDr.Hubert Topinka-Lékařský dům Praha 7.Tel:242 426 432.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
17.9.2007 17:53:
Bez osobní konzultace Vám na Vaši otázku nelze odpovědět ani přibližně. Je - li pro Vás dostupná Ostrava, rádi Vám v rámci konzultace poradíme. tel .: 596 123 854. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
17.9.2007 17:48:
Dobrý den paní Dano. Bez osobní konzultace či alespoň zaslání Vašich fotografií nelze s určitostí odpovědět. Pokud byste měla zájem o nezávaznou konzultaci, volejte 604 243 249. Hezký den, PEM