Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Pnutí okolo očí - Jak na pytlíky a kruhy pod očima? Operace dolních víček moderními postupy

Pnutí okolo očí

Miluška zaslal(a) v 6.3.2008 15:29:   

Dobrý den, je mi 43 let, i když používám oční krémy, mám neustálé pnutí pod očima. Můžete mi poradit. Děkuji

Vaše odpověd

nabizime veskere nejmodernejsi postupy a free consultation 222 222 335, 723 850 509

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Vrbický MUDr. Jiří Vrbický
7.3.2008 12:06:

Vážená Miluško "pnutí pod očima" je příliš skromný údaj na základě kterého je možno na dálku radit.Na zázračné krémy též nevěřím.Máte-li zájem objednejte se ke konzultaci na tel.č.:272937286,nebo mob.:739678659. S pozdravem Dr. Vrbický

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:kruhy pod očima
možnost zaslání fota-jsem v zahraničí:Další >

Partner stránky

Lékařský dům Praha 7

Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.

Zákrok

Operace očních víček (Blepharoplastika)Operace očních víček (Blepharoplastika)
S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace očních víček (Blepharoplastika):
  • Ceny od 5.000,- CZK
  • Ceny do 50.392,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova