Propadliny pod spodními víčky
Ashlee zaslal(a) v 6.7.2008 22:15:
Dobrý večer, mám problém v podobě ošklivých propadlin pod očima.Jsem z toho nešťastná,nejde to zamaskovat make-upem,ničím.Nejvíce viditelné je to z profilu a při umělém světle nebo přítmí,značí se mě "čárka od nosu z každé strany.Vypadám díky tomu o 10let starší.Je mě 22let a udělalo se mě to až po probděných nocích s mým synem :-( ráda bych to změnila a vypadala zase na sůj věk.Působí to "unaveně" a ošklivě,začínají mě i vějířky pod očima :-( Prosím poraďte co s tím lze udělat,na ceně nezáleží,upřednostňuji kvalitu.Popř.kontakt abych se mohla objednat na konzultaci a email abych zaslala fotografie,je to možné?Partner stránky
Lékařský dům Praha 7
Chcete se zbavit nehezkých váčků a vrásek pod očima, ale bojíte se skalpelu? Naši operatéři vám je mohou odstranit pomocí laseru tzv. transkonjunktivální technikou. Žádné jizvy, žádné stehy. Lékařský dům Praha 7 – Krása z rukou profesionálů.
Zákrok
Operace očních víček (Blepharoplastika)S postupujícím věkem kůže víček povoluje a je tak ve výrazném nadbytku. Tím dochází k poklesu očních víček a kožní nadbytek tak v mnoha případech může i omezovat vidění. Stává se tak problémem nejenom estetickým, ale i funkčním. Plastická operace očních víček nabízí možnost tento problém odstranit.
Fotky před/po
-

Prywatna Klinika Chirurgii Plastycznej w Polanicy Zdroju -

MUDr. Robert Remeš -

MUDr. Ireneusz Latkowski
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 5.000,- CZK
- Ceny do 24.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
9.7.2008 15:23:
ve vašem věku doporučuji buď syntetické fillery anebo lipofiling vlastní tkání, máte-li seriozní zájem objednejte se laskavě na konzultaci, hezký den doc Dušková
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Ashlee
10.7.2008 0:12:
Seriozní?Laskavě?Čtu dobře? Stačí se zamyslet pokud je čím p.Dušková a došlo by Vám,že kdybych neměla zájem asi nevkládám tento příspěvek!Na konzultaci se LASKAVĚ objednám,ale k Vám to určitě nebude.Každopádně díky za radu.
odpověd
7.7.2008 0:30:
zaslete foto a pokusime se pomoci