Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Ohnutý penis - Operace genitálií

Ohnutý penis

Pavel zaslal(a) v 4.4.2008 18:49:

Dobrý den. Mám při erekci penis ohnutý dolů a proto se chci zeptat jestli je možné upravit jeho tvar aby byl nahoru a jestli by to mělo vliv na jeho délku. Mám s tím problémi při styku a musím hledat vhodné polohy ale ne všechny vyhovují také partnerce. Ještě by mě zajímalo jestli to může mít také spojitost s tím, že v některých polohách velmi brzo dosáhnu vyvrcholení. Děkuji za odpověď.
Vaše odpověd

odpověd

fanda
26.8.2008 23:36:

Dobry den, mam jeden dotaz. Pri erekci mam od autonehody zahnuty penis. Je mozny nejaky zakrok na jeho narovnani? Dekuji moc za odpoved.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Alcapone
13.6.2008 8:17:

Dobrý den.Chci se zeptat na úpravu zahnutého penisu při erekci směrem dolů, případnou cenu zákroku. Děkuji.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:zvětšení

Reklama

Zákrok

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)
Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 21.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova