Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Uzdička - Operace genitálií

Uzdička

Robert zaslal(a) v 21.6.2008 17:08:

Dobrý deň, mám 20rokov a mám problém s uzdičkou. Po každom pohlavnom styku sa mi potrhá ale sú to len menšie trhlinky.Neboli to skoro vobec a nezvykne to ani krvácat, zaujíma ma to preto, lebo sa mi tam robi akasi stvrdnuta koza na tom mieste,neviem ci sa to da nazvat chrastou, avsak za 2-3dni to prejde ostava len ta akasi opuchnuta stvrdnuta koza.Da sa s tym nieco robit?
Vaše odpověd

Určitě to je řešitelné, většinou poměrně jednoduchým operačním zákrokem. Na vašem místě bych dlouho neváhal.Zdraví Dr Svoboda

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:lehká hypospadie
obřízka:Další >

Reklama

Zákrok

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)
Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 21.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova