Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zvětšení - Operace genitálií

zvětšení

penis zaslal(a) v 31.3.2008 13:34:

dobrý den ,mám welikost penisu w erekci 12 cm...a je mi 21..je to trapné se sprchowat po fotbale a wšechno s tím .....je to už psychický problém...chci to změnit...potřebowal bych poradit...a na začátek wědět kolik by se částka pohybowala....za operaci děkuji předem za odpowědi
Vaše odpověd

Dobrý den,nejprve by byla nutná konzultace s lékařem,pokud máte zájem objednejte se na našich tel.č 47212047 nebo 775122031.Rádi Vás na naší klinice uvítáme. S pozdravem, Simona Skálová,asistentka.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
31.3.2008 15:47:

K přesnému vyjádření je třeba konzultace. Můžete se objednat ke mně na 541582171. Zdraví prof. Veselý

Nahlásit nevhodný příspěvek

Ohnutý penis:Další >

Reklama

Zákrok

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)
Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 21.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova