Dobrý den,mám mírně pokleslé jedno obočí a dělá mi to spadené víčko,což nevypadá hezky.Je možný nějaký zákrok a jaká by byla cena? Jsem z Brna. Děkuji za odpověď.
Operace obočí
Eva1
visitor
visitor
17.9.2009 13:44
Dobry den Eva1,
radi Vam maximalne pomuzeme.....mozna by bylo dobre poslat foto na
office@aspenaestheticclinics.com
neb
prijit na navstevu v Praze neb na nove otevrene pobocce v Brne
222 222 335
zavolejte kdykoliv
18.9.2009 23:03
Dobrý den paní Evo. Vždy před takovým zákrokem je nutná konzultace a posouzení vhodnosti zákroku.V našem očním centru TANA provádíme jak plastiku horních víček, tak i vyzdvižení obočí,tzv. brow lift. Konkrétní ceny i kontakty do našeho očního centra naleznete na webu www.tana-oc.cz.
17.9.2009 15:32
Zákrok
Operace obočí (Brow lift)
Při operaci obočí – brow liftu lze obočí pozvednout, změnit jeho tvar a řešit také jeho asymetrii. Výkon se provádí v lokální nebo i celkové anestezii. Po operaci se objevují otoky a krevní podlitiny, jenž vymizi do 14 dnů. Výsledek operace bývá dlouhodobý. více »
Při operaci obočí – brow liftu lze obočí pozvednout, změnit jeho tvar a řešit také jeho asymetrii. Výkon se provádí v lokální nebo i celkové anestezii. Po operaci se objevují otoky a krevní podlitiny, jenž vymizi do 14 dnů. Výsledek operace bývá dlouhodobý. více »
Odebírat tuto diskuzi
Soutěž
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným