Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - úprava obočí - Operace obočí (Brow lift)

úprava obočí

Monika Petříková zaslal(a) v 1.7.2007 1:38:

Dobrý den, je mi 20 let.Chtěla bych si nechat upravit obočí.Mým problémem je, že mé obočí netvoří typický oblouk, ale směřuje dolů, čímž můj pohled působí zamračeně. Vždy jsem toužila po sexy pohledu a myslím, že tomu tvar obočí dosti napomáhá. Zajímalo by mě jakým způsobem by se dalo této úpravy docílit a jaká by byla cena tohoto zákroku. Mnohokrát Vám děkji za odpověď. Přeji pěkný den.
Vaše odpověd

možná by byl postačující pouze temporální front lift, jedná se o ambulantní operaci a stojí 13.500, hezký den doc Dušková

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
2.7.2007 13:05:

Dobry den.Cena brow liftingu na nasem pracovisti je 18 000 Kc.V pripade,ze Vam bude vyhovat jedno z mych pusobist v Brne,anebo na severni Morave,rad Vas uvitam na konzultaci. S pozdravem,MUDr.Libor Polak,607 115 715

Dobrý den. Pravděpodobně by Váš problém vyřešil browlifting. Cena výkonu u nás je 18.000,- Kč. S pozdravem, PEM

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
1.7.2007 21:25:

Dobrý den, možná byste byla vhodnou kandidátkou na endoskopický browlifting. Cena v našem zařízení by byla 28 000,- Kč. Srdečně zdravím.

< Předchozí:transplantace obočí
srostlé a husté obočí:Další >

Reklama

Zákrok

Operace obočí (Brow lift)Operace obočí (Brow lift)
S postupujícím věkem dochází k poklesu elasticity měkkých tkání v okolí očí, což způsobuje kromě jiného i pokles obočí. Jeho operačním pozvednutím lze dosáhnout výrazně mladistvějšího vzhledu a získat opět svěží výraz.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace obočí (Brow lift):
  • Ceny od 4.000,- CZK
  • Ceny do 21.800,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova