:)
Ajka zaslal(a) v 20.1.2008 18:45:
Dobrý den, nedávno jsem viděla v jedné Německé televizi zvětšení horního rtu způsobem, který sem ještě neviděla. Šlo tam o odříznutí kůže přímo pod nosem a natažením kůže, tím pádem došlo k zvětšení horního rtu. Chtěla jsem se zeptat, jestli se tato metoda provádí taky někde v ČR. Děkuji
Zákrok
Operace rtů (Augmentace)Rozšíření úzkého rtu se provádí buď implantací vlastní tkáně, (tuk, fascie) implantace umělého materiálu (kolagen, hyaluronová kyselina) nebo lze přistoupit k chirurgickému zákroku, který využije vlastní tkáně rtu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 290 CZK
- Ceny do 26.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
21.1.2008 11:38:
Dobrý den, pokud máte zájem o konzultaci s Doc.Duškovou, kontaktujte nás na tel. čísle 222 211 206-208.Rádi Vás zde přivítáme a rádi poradíme a najdeme pro Vás řešení Vašeho problému.S přáním hezkého dne za GHC kliniku Věra Šobrová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
MUDr. Ota Novák
21.1.2008 7:49:
Paní(slečno?)Ajko, tato metoda je jednou z mnoha variací na dané téma,praktické provedení záleží jak na potřebě pacienta tak i na zkušenostech plastického chirurga.Pokud máte zájem o konsultaci na naší klinice-KPECH Berkova 34 Brno,můžete se ke mně objednat na každou středu-tel. 541582111.
odpověd
20.1.2008 20:53:
tato metoda je jedna z nejstarších a je s výhodou indikována především u starých lidí (obvykle cca 65 let a více), protože procesem stárnutí dochází k prodloužení a zároveň oploštění rtů i k vychudnutí červeně, tímto postupem se ret zkrátí a zároveň rotuje tak, aby se červeň rozšířila, hezký den doc Dušková
odpověd
20.1.2008 20:29:
Nedoporučujeme a neprovádíme,operujeme metodou bez jizev, nebo aplikujeme injekční kožní implantáty. S pozdravem MUDr. Ferra
odpověd
20.1.2008 20:06:
Ano, ale příliš nedoporučuji. Jizva může být nepěkná. Zdraví Dr Svoboda
odpověd
20.1.2008 18:59:
Metodiky kdy se provádí a ponechávají jizvy po operaci rtů se u nás neprovádí tak často, proto je také nevidíte. Jizva vzniklá na hranici nosu už vždy zůstane více nebo méně patrná. U nás se snažíme při operaci zvětšení rtů operovat ze strany dutiny ústní, aby jizvy nebyly vidět. Zdraví Dr. Tomášek 607990077