Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - operace horního rtu,aby nebyla vidět dáseň - Operace rtů (Augmentace)

operace horního rtu,aby nebyla vidět dáseň

K.M. zaslal(a) v 2.3.2007 17:01:   

Je možná taková operace horního rtu,aby začal při úsměvu zakrývat dáseň na horními zuby?Po úraze mám nahoře zubní náhrady, a protože mi jsou při úsměvu vidět úplně celé horní zuby i s dásní,přitahuje to pozornost a velmi mě to trápí.Zakrytí dásní při úsměvu by vyřešilo můj problém. Děkuji za odpověď.

Vaše odpověd

váš problém se nazývá gummi smile a je relativně velmi častý, operací je ho možno odstranit, ale problém samozřejmě vůbec neřeší zvětšení rtů- viz mylná odpověď dr Poláka, ale změna úponů mimických svalů, hezký den doc Dušková

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
2.3.2007 22:27:

Dobrý večer.Vaši situaci řeší zvětšení červeně rtů tzv.V-Y posunem.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

Nahlásit nevhodný příspěvek

Kubová:Další >

Zákrok

Operace rtů (Augmentace)Operace rtů (Augmentace)
Rozšíření úzkého rtu se provádí buď implantací vlastní tkáně, (tuk, fascie) implantace umělého materiálu (kolagen, hyaluronová kyselina) nebo lze přistoupit k chirurgickému zákroku, který využije vlastní tkáně rtu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace rtů (Augmentace):
  • Ceny od 290 CZK
  • Ceny do 26.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova