operace po úrazu
Ludmila zaslal(a) v 16.9.2008 18:36:
Nyní je mi 18. Ve 2 letech jsem utrpěla úraz, při kterém mi byla useknuta špička horního rtu. Měla jsem tam velkou prohluběň, která se mi v průběhu let zahojila, ale nyní tam mám stále velkou jizvu a kůžička se mi stále obnovuje. Chtěla bych to odstranit. Chtěla jsem se zeptat, jak rozsáhlý by zákrok byl, na finanční stránku a také, jestliže je to následek úrazu, jestli mám nárok alespoˇˇn na částečnou náhradu od pojišťovny. Děkuji
Zákrok
Operace rtů (Augmentace)Rozšíření úzkého rtu se provádí buď implantací vlastní tkáně, (tuk, fascie) implantace umělého materiálu (kolagen, hyaluronová kyselina) nebo lze přistoupit k chirurgickému zákroku, který využije vlastní tkáně rtu.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 290 CZK
- Ceny do 26.000 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
22.9.2008 12:10:
Dobrý den,
rozhodující je předoperační vyšetření plastickým chirurgem, při kterém by mělo padnout rozhodnutí o optimálním typu operačního zákroku. Může jít o jednoduchý ambulantní výkon v lokální anestezii, může jít i o relativně složitější rekonstrukci v celkové narkoze. Pokud chcete, aby se na léčbě podílela ZP, musíte nalézt kliniku, která má příslušné kódy nasmlouvány se zdravotními pojišťovnami. Většina privátních plasticko-chirurgických pracovišť však těmito smlouvami nedisponuje. Cena za operaci se odvíjí od rozsahu výkonu a měla by být stanovena při předoperačním vyšetření. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
17.9.2008 11:20:
hello, zaslete prosim foto na office@aspenaestheticclinics.com a pokusime se Vam pomoci
odpověd
17.9.2008 10:32:
Dobrý den.
Doporučuji nejprve konzultaci u odborného plastického chirurga, který Vám po vyšetření vysvětlí jakým způsobem by byl možný zákrok provést a od toho se též odvíjí i cena výkonu. Bližší informace Vám sdělí lékař při konzultaci.
Dr. Sirotek.
odpověd
16.9.2008 19:24:
jak vyšetření tak léčba může být hrazena kompletně ZP na pracovišti, které ná s vaší ZP operace nasmlouvány, nicméně do jaké míry a jak lze korekci provést je možné říci až po vyšetření, hezký den doc Dušková