Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - operace po úrazu - Operace rtů (Augmentace)

operace po úrazu

Ludmila zaslal(a) v 16.9.2008 18:36:   

Nyní je mi 18. Ve 2 letech jsem utrpěla úraz, při kterém mi byla useknuta špička horního rtu. Měla jsem tam velkou prohluběň, která se mi v průběhu let zahojila, ale nyní tam mám stále velkou jizvu a kůžička se mi stále obnovuje. Chtěla bych to odstranit. Chtěla jsem se zeptat, jak rozsáhlý by zákrok byl, na finanční stránku a také, jestliže je to následek úrazu, jestli mám nárok alespoˇˇn na částečnou náhradu od pojišťovny. Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
22.9.2008 12:10:

Dobrý den,
rozhodující je předoperační vyšetření plastickým chirurgem, při kterém by mělo padnout rozhodnutí o optimálním typu operačního zákroku. Může jít o jednoduchý ambulantní výkon v lokální anestezii, může jít i o relativně složitější rekonstrukci v celkové narkoze. Pokud chcete, aby se na léčbě podílela ZP, musíte nalézt kliniku, která má příslušné kódy nasmlouvány se zdravotními pojišťovnami. Většina privátních plasticko-chirurgických pracovišť však těmito smlouvami nedisponuje. Cena za operaci se odvíjí od rozsahu výkonu a měla by být stanovena při předoperačním vyšetření. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

ASPEN AESTHETIC CLINICS ASPEN AESTHETIC CLINICS
17.9.2008 11:20:

hello, zaslete prosim foto na office@aspenaestheticclinics.com a pokusime se Vam pomoci

odpověd

MUDr. Petr Sirotek MUDr. Petr Sirotek
17.9.2008 10:32:

Dobrý den.
Doporučuji nejprve konzultaci u odborného plastického chirurga, který Vám po vyšetření vysvětlí jakým způsobem by byl možný zákrok provést a od toho se též odvíjí i cena výkonu. Bližší informace Vám sdělí lékař při konzultaci.
Dr. Sirotek.

jak vyšetření tak léčba může být hrazena kompletně ZP na pracovišti, které ná s vaší ZP operace nasmlouvány, nicméně do jaké míry a jak lze korekci provést je možné říci až po vyšetření, hezký den doc Dušková

< Předchozí:implantaty do rtu
Zvětšení obou rtů:Další >

Zákrok

Operace rtů (Augmentace)Operace rtů (Augmentace)
Rozšíření úzkého rtu se provádí buď implantací vlastní tkáně, (tuk, fascie) implantace umělého materiálu (kolagen, hyaluronová kyselina) nebo lze přistoupit k chirurgickému zákroku, který využije vlastní tkáně rtu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace rtů (Augmentace):
  • Ceny od 290 CZK
  • Ceny do 26.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova