Dobrý den, mám dotaz, který navazuje tak trochu na předchozí příspěvek... Také mě trápí ten samý problém. Také bych chtěla, co nejvýraznější výsledek...Co jsem takhle koukala na fotky s ukázkami prací, tak jsem si říkala, že to o moc není zvětšené..
Pak jsem objevila tento článek... Pravda, je to strašné... Ale když koukám na Fotografie, kde je Pete Burns, Amanda Lapore, Michaela Romanini, tak si říkám, že oni mají ty rty strašně moc zvětšené... Nemyslím si, že by se s takovými rty narodili... Jak je vůbec možné zvětšení do takových to rozměru?
Nepřála bych si až takovéto zvětšení, ale je pravdou, že nějaké trochu výrazné zvětšení ano. Myslím jak červeň, tak objem rtů...
Děkuji za odpověď..
Zvětšení rtů
visitor
tak to jsou docela zajimave fotos ale i toto je na teto planete a doufam, ze nikdo z tech fotos nebyl na nasich klinikach....
snazime se hlavne u rtu vyplne delat po castech a materialy, ktere jsou prechodne...
ty foto , ktere jsou v tom casopise atd. jsou mozna i vysledky z drivejska, kdy se i do rtu davaly trvale vyplne, ktere prave tyto vysledky zrdiak ale prec jen mely....
technika, produkty a zakroky se nesuatel se vyviji a tak se myslim muzete do toho jemneho zvetseni dat
napiste kdykoliv
office@aspenaestheticclinics.com
nepochopil jsem na co chcete odpovědět.Koukám,koukám a můžu jen odpovědět "tak jo"
Zajděte ke zkušenému atestovanému plastickému chirurgovi. On Vám vše vysvětlí. Nemá cenu to probírat takto přez mailk. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Zákrok
Rozšíření úzkého rtu se provádí buď implantací vlastní tkáně, (tuk, fascie) implantace umělého materiálu (kolagen, hyaluronová kyselina) nebo lze přistoupit k chirurgickému zákroku, který využije vlastní tkáně rtu. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným