Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zvětšení rtu V-Y posunem - Operace rtů (Augmentace)

zvětšení rtu V-Y posunem

Martina zaslal(a) v 10.4.2008 9:50:   

Dobrý den, jsou tomu 3 týdny, co jsem byla na zvětšení horního rtu metodou V-Y posunu. 1. týden byl ret hodně nateklý, na konci 2. týdne jsem byla zcela spokojená a objem byl ideání. Nyní, na konci 3. týdne se mi zdá ret trochu malý a chtěla bych ho větší. Na vnitřní straně rtu se mi vytvořila výrazná jizva, kterou mám rozmasírovávat. Je možné, že díky tahu jizvy je ret menší než bude po jejím rozmasírování? Neboli pokud chci ret co největší, mám masírovat nebo radši ne? Lze ret ještě dodatečně zvětšit? Předem děkuji moc za odpověď

Vaše odpověd

dobrý den, termín bych měl 13.10. operace provádíme i najednou,operuje prim.Záruba z Prahy. pokud máte zájem objednejte se na tel.353224544, děkuji dr.kupka

Nahlásit nevhodný příspěvek

dobry den, nejlepe kdyz se obratite primo na Vaseho operatera hezky den

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Využití vlastní tkáně

Zákrok

Operace rtů (Augmentace)Operace rtů (Augmentace)
Rozšíření úzkého rtu se provádí buď implantací vlastní tkáně, (tuk, fascie) implantace umělého materiálu (kolagen, hyaluronová kyselina) nebo lze přistoupit k chirurgickému zákroku, který využije vlastní tkáně rtu.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace rtů (Augmentace):
  • Ceny od 290 CZK
  • Ceny do 26.000 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova