Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - kombinovany zakrok - Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)

kombinovany zakrok

Nika zaslal(a) v 11.9.2007 11:56:

je mi 28let.mam dve male deti. po porodu po druhem diteti se mi u ritniho otvoru udelal podlouhly vyrustek,nevim jestli se nejedna o hemoroidy.rada bych si tento vyrustek nechala odstranit.dale by me zajimalo, jestli by tento zakrok sel sloucit i s labioplastikou, nebot uz od puberty mam jeden pysk zvetseny. mela bych zajem i o modelaci prsou. kolik by jednotlive zakroky staly ? je mozne je provest najednou ci nikoliv ? dekuji za odpoved.
Vaše odpověd

odpověd

Monika Sýkorová
20.3.2008 18:41:

Dobrý den...po třetím porodu se mi udělal takový uzlíček a sem tam vyleze ven..asi se jedná o hemeroid.Včera a dnes mi to krvácelo..Asi bych měla jít na nějaké vyšetření , ale mám strach..Můžete mi rpo můj klid říci zda je krvácení nebezpečné a jak probíhá vyšetření a popřípadě operace?! Děkuji Monika

Nahlásit nevhodný příspěvek

Milá Niko,labioplastiku je možno kombinovat s vaším výrústkem v jedné době,ale operaci prsou bych zcela určitě doporučila jako samostatný výkon!S pozdravem Dr.Vraspírová

odpověd

Klinika Laserového léčebného centra Opava
12.9.2007 20:13:

Dobrý den, u nás na klinice řešíme všechny tři problémy, o kterých Vy píšete. Pro více informací shlédněte naše webové stránky www.llc.cz, kde v seznamu zákroků najdete podrobnosti o způsobu řešení léčby hemeroidů, o zákroku Labioplastiky a také zvětšení prsou. Na našich stránkách najdete také telefonní kontakty našich 3 klinik, kde se můžete objednat vzhledem k místu Vašeho bydliště. S pozdravem Petra Gargošová, manager Laserového léčebného centra

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
12.9.2007 9:38:

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz.Ráda bych Vás pozvala na konzultaci, hemeroidy jsou věcí chirurga a prsa a labioplastika věcí plastického chirurga.Nutné jsou obě vyš. Cena za výkony jsou modelace cca 30.000,- Kč, Labioplastika cca 15.000,- Kč.Dohromady výkon, ale v žádném případě nedoporučujeme, z důvodů pops. níže.Mohu Vám nabídnout ze 3 Chirurgů Doc. Dušková, Doc. Tvrdek- plastikové, Doc. Chaloupka - chirurg.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
11.9.2007 22:38:

Výrůstek okolí konečníku se musí předem vyšetřit zda jsou to či nejsou hemorhoidy. Provést labioplastiku doporučuji provest solo od operace krajiny okolí konečníku. Plastiku prsů lze provést najednou s labioplastikou, ale plastika prsů by se měla provádět z epidemiologických důvodů první (infekce). Tyxto výkony jsou především doménou plastickochirurgických pracovišť. Zdravé Dr. Tomášek 607990077

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
11.9.2007 20:20:

Dobrý den.Všechny zákroky lze provést v jedné době.Cena labioplastiky na jedné straně je 4000 Kč,modelace prsů 28 000 Kč.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
11.9.2007 19:45:

Dobrý den. Zákroky v oblasti genitální lze samozřejmě spojit. Modelaci prsů bych radil jako samostatný zákrok. Už pro usnadnění osobní pooperační péče. Nashledanou, dr. Remeš. 775 29 61 61

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
11.9.2007 13:33:

Vážená paní, podle vašeho popisu není možné přesně říci, o co se jedná,nicméně teoreticky je jistě možné obě operace v této oblasti sloučit. Pokud se modelace prsů týče - bez vašeho vyšetření vám nemohu dobře poradit. Zdraví Dr Svoboda

odpověd

MUDr. Petr Pícha MUDr. Petr Pícha
11.9.2007 12:24:

Zdravím, zákroky se dají udělat najednou, je nutná konsultace, při které se domluví podrobnosti operace. V případě Vašeho zájmu se objednejte na tel 266610245 k Dr. Píchovi Hezký den. Dr. Pícha,GynCentrum Praha

< Předchozí:par otazek...
plastika hráze a stydkých pysků:Další >

Reklama

Zákrok

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)
Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika):
  • Ceny od 6.000,- CZK
  • Ceny do 21.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova