Labioplastika
Sabina zaslal(a) v 3.8.2008 22:18:
Dobrý den, jsem několik dní po labioplastice a ráda bych se zeptala všech odborníků, příp. dam, které prodělaly tento zákrok, do jaké doby po operaci je možné se zbavit otoků a bolestí labií. Vím, že je léto a že komplikace jsou zcela běžné, přesto mne zajímá, zda otoky a silné bolesti jsou normální. Také mne zajímá, do jaké doby přestanou být viditelné jizvy a co udělat pro jejich vymizení. Děkuju za odpovědi.< Předchozí:cena labioplastiky
labioplastika:Další >
Reklama
Zákrok
Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika):
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 21.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
micianek
12.10.2008 19:54:
Ahoj Sabino,nemohu odpovědět na tvůj dotaz,nejsem po této operaci, ale doufám,že ti někdo odpoví.Chtěla jsem tě poprosit o bližsí informace, kde jsi byla, kolik tě to stálo, jakou jsi měla anestezii, jaký byl průběh po a hlavně ohledně bolesti.Mám za sebou operaci prsou bez bolestí a problémů, tak bych chtěla srovnání, protože o operaci přemýšlím. Děkuji ti moc za odpověď.
Nahlásit nevhodný příspěvek