Labioplastika
Eva zaslal(a) v 17.9.2008 10:37:
Dobrý den,
mám takový dotaz. Rozhodla jsem se jít na tento zákrok, protože moje pysky jsou větší a mě to vadí hlavně ve sportu jezdím totiž závodně na kole a každý den sedím na kole okolo 3 hodin a to prostě bolí sedět pořád na tom. Moje lékařka mi říkala že mě celý zákrok přijde na necelých 1000Kč. Nevím proč tak málo, když tady se uvádí daleko jinačí ceny. Předem děkuji za odpovědi.
Zákrok
Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika)Abnormální velikost stydkých pysků může působit potíže při hygieně, při sportovní aktivitě, při sexuálním styku. Labioplastika umožňuje zmenšení malých nebo velkých stydkých pysků, které bývají často zvětšené a asymetrické. Při atrofii velkých stydkých pysků což je ztráta objemu a elasticity lze operací docílit jejich zvětšení.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 6.000,- CZK
- Ceny do 21.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
22.9.2008 12:12:
Dobrý den,
cena za tzv. labioplastiku, kterou vám sdělila pí. doktorka je absurdně nízká. 1000 Kč se mi jeví jako nesmysl. Na naší klinice Medicom VIP provádíme tento zákrok v krátké celkové narkóze, pacientka je hospitalizována do druhého dne. Cena za tuto operaci je 17 900 Kč - vše zahrnuto /interní předop. vyšetření, vlastní operace, narkoza, hospitalizace, kontroly a převazy/. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
17.9.2008 19:37:
Nevím, kde vaše paní doktorka tuto cenovou iformaci vzala. Na naší klinice provádíme tuto operaci za 8.000 Kč v celkové anestezii nebo za 7.000 Kč v lokální anestezii.Konzultace stojí 200 Kč.Zákroky provádíme i na splátky.Cena je kompletní, včetně kontrol a převazů.Podrobnosti o zákroku najdete na našich stránkách : www.plastickachirurgie.com v sekci procedury.Pokud byste mělá zájem o konzultaci můžete se objednat na tel. čísle naší recepce : 596 123 854 v prac. dny. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
Eva
17.9.2008 18:00:
J8 si to taky říkala že to je strašně málo ale tak proč mě doktorka špatně informovala? Zítra jdu přímo k Lékaři, který by to měl dělat tak snad budu vědět víc.
odpověd
17.9.2008 14:35:
Plastičtí chirurgové tyto operace za platbu od Zdrav. pojišťoven neprovádějí.Těch 1000 Kč nepokryje ani část nákladů (sál,sestry,materiál atd).Pro úplné spektrum cen- na naši klinice tyto operace provádíme za 8000 Kč.
s pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
17.9.2008 13:04:
Dobry den.Cena na nasem pracovisti je 7000 Kc.Jestlize Vam bude vyhovovat me pracoviste ve Frydku-Mistku,anebo v Brne,rad Vas uvitam na konzultaci.
S pozdravem,MUDr.Libor Polak,607 117 715
odpověd
Eva
17.9.2008 11:28:
Mě moje lékařka říkala že mi to zaplatí pojišťovna a jen za asistenci lékaře prý těch 1000Kč, taky mi právě přijde ta cena dost malá tak se raději ptám.
odpověd
17.9.2008 11:21:
Zdravím, cena 1000Kč za labioplastiku je nesmysl. U nás v GynCentru Hloubětín operujeme tyto zákroky více než 5 let a cena je od 10 000 Kč. V případě Vašeho zájmu se objednejte na tel 266610245 k Dr. Píchovi.
Hezký den Dr. Pícha