Rozdvojený pysk po labioplastice

(Diskuze k tématu Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika))

Rozdvojený pysk po labioplastice

Dobrý den,v pátek 19.6.09 budu 6.týden po zákroku.Hojí se to pomalu a nemám žádné bolesti,prostě jsem v pohodě.Jak už jsem zde psala tak můj pravý styd.pysk se nehojí dobře,zůstal na dvě části a myslím,že už to tak asi zůstane.Dalo by se stím něco uělat tak,aby nenastaly žádné komplikace a jak to probíhá reoperace?Děkuji L.R.

13.6.2009 16:52

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Rozdvojený pysk po labioplastice / 13.6.2009 16:52

Možná, že by se to dalo napravit - nebyla byste první, kdo se k nám obrací o opravu této operace. Ale bez vašeho vyšetření vám neumím seriozně odpovědět.
Zdraví
Dr Svoboda

14.6.2009 11:35

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)

Nespěchejte, nechte to řádně zhojit. Držte tuto krajinu v čistotě - častá toaleta zvláště po vykonání potřeby. Především buďte pod kontrolou svého operatera a chcete-li objektivizujte si nález u jiného erudovaného plastického chirurga zkušeného v této problematice, Na opravu chirurgicky je času dost. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

14.6.2009 22:10

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)
Nezdařilá labioplastika

Dobrý den před devíti tydny jsem podstoupila lobioplastiku.Myslím,že nejsem spokojená místo jednoho velkého stydkého pysku mám nyní tři maličké.Nevím jak to mám řešit...ten zákrok jsem moc chtěla,jelikož byl rozdíl rodidel značně viditelný.V místech jizvy je to stále citlivé a bezprostředně pod klitorisem mi vyrostl malý lalůček který se mi nelíbí.Na sebevědomí mi to teda nepřidalo,ba naopak nevím jak to mám ukázat partnerovi.... Zatím to děláme tak po slepu a orální sex nepřipadá v úvahu navíc myslím,že by ani nechtěl kdyby to viděl...jsem zklamaná..pochybuji ,že bude rekonstrukce možná prosím o radu Děkuji....

8.2.2011 20:47

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Nezdařilá labioplastika

Zdravím Marušku,také nejsem spokojená...moc by mě zajímalo jak jsi dopadla...jestli sem ještě koukáš prosím napiš třeba sem a já ti dám na sebe kontakt...je mi z toho taky na nic...

29.11.2011 14:23

Dobrý den, doporučuji vám konzultaci u gynekologa,který tyto operace provádí, pokud chcete můžete se dostavit na konzultaci i na naše pracoviště, kde tyto operace provádí zkušení plastičtí chirurgové
za Body kliniku Brno dr. Zimovčáková

14.12.2011 15:12

Mějte trpělivost, nechte to pořádně zahojit. Tak po roce lze lecos spravit. Určitě s tím nepospíchejte, opakované reoperace nevedou k ničemu. Na konsultaci můžete přijít kdykoliv oo operace jen proto, abyste byla klidnější. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

29.11.2011 21:49

Dobrý den,
já jsem byla na labioplastice v roce 2009(viz. příspěvek nahoře)a dodnes mám pravý pysk rozdvojený. Nevím jestli půjdu na opravu nebo a nejen kvůli rozvojenému pysku, ale proto, aby mi nepřesahovaly ven. Tak nevím jak se rozhodnu

29.11.2011 22:04

Rozhodnutí zda jít na reoperaci je samozřejmě na Vás. Nicméně si myslím, že je dobré se zajít přinejmenším zklidnit ke zkušenému atestovanému plastickému chirurgovi, který Vám vysvětlí Váš daný stav. Je to takzvaně "pro klid duše".
Zdraví Dr. Tomášek 607990077
www.plasticka-chirurgie-praha.cz

1.12.2011 08:14

RE: Rozdvojený pysk po labioplastice

Dobrý den,
velmi pravděpodobně se dá nález po zhojení napravit, ale je nutné Vás vidět. Přeji krásný den. MUDr. Dolejš, Plzeň, tel. 775 575 636

30.11.2011 08:18

RE: Rozdvojený pysk po labioplastice

Dobrý den, pokud budete chtít ,objednejte se bud k osobni konzultaci anebo mi pošlete foto Vaši oblasti,abych si udělala predstavu.,co bych mohla pro Vás udělat.zdravi Dr vraspirova

1.12.2011 20:49

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (3)
Rozdvojení pysku po labioplastice

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli existuje nějaká náprava, když se mi po labioplastice rozdvojil pysk, který byl dvakrát sešíván - bohužel neúspěšně, vždy se rozdvojil..následně se pan doktor rozhodl jednu část odtranit, tudíž mi v jednom pysku zbylo velké vykouslé místo a v něm hluboká jizva:-(. Jsem zoufalá, snad nějaká výpln, nebo nevim..navíc by mě zajímalo, jak jsou možné doformity tkání kde se neřezalo? pod poštěváčkem mám dva malinkaté roztřepené kousky kůže, vypadající jako řasy.. předem mockrát děkuji za názory

10.2.2012 12:02

k podobné komplikaci někdy dochází. doporučuji, poradit se s operatérem. průběh reoperace je v podstatě stejný jako operace samotné. většinou je kratší a jednodušší.

12.3.2012 21:35