Dobry den, Prodelala jsem labioplastiku, ale stehy mi vubec nesrostly. Po reoperaci se stehy opet nespojily. Muze to byt nevhodnym sicim materialem? Co mi dopurucejete? Je zde vubec jeste nejaka sance na uspesne zhojeni. Jsem opravdu zklamana a nevim co mam delat. Dekuji za opoved.
Nesrostlé stehy
(Diskuze k tématu Plastická operace stydkých pysků (Labioplastika))
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý večer. Nevím v jakém rozsahu u Vás došlo k rozpadu rány. Vyčkejte dostatečného odstupu od reoperace, alespoň půl roku, a potom by reoperace měla být úspěšná. Nashledanou, dr. Remeš
návštěvník
Počet příspěvků: 6
Dobrý den, jsem na tom stejně 2x neúspěšné sešítí. Jsem z toho zoufalá. Jak jste dopadla vy? Doléčila jste to a je vše v pořádku? Mnohokrát děkuji za odpověď
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Po treti jsem sla na korekci, ale to jen serizli ty nesrostle casti. Jedna strana labii vypada docela normalne, ale ta druha ne, abych pravdu rekla moc mi tam toho nezbylo. Uz se tam dolu na to ani nedivam, protoze se mi se z toho obcas chce brecet. Snad vy budete mit vetsi stesti.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, čtu si tady průběžně příspěvky a musím říct, že já jsem po labioplastice 14 dní a jednu stranu mám naprosto v pořádku, ale druhá strana se mi malinko rozjela a mám tam i dírku, čouhá mi steh, je to však ten poslední, který tam mám, protože jiné mi již po týdnu vytáhly. Labia vypadají hezky, zejména to jedno, otok je skoro nepatrný a když stojím nebo roztáhnu nohy, nejde vidět to rozjetí, pouze když si to z obou stran roztáhnu. Tím, jak jsem to tady pročítala jsem si zapřísáhla, že se již nebudu každý den 3x kontrolovat a odložím nakouknutí nejdříve za týden, až 14 dní. Svého operátora jsem ale pro jistotu kontaktovala, zda nemám přijít se ukázat či zda mám vyčkat zhojení. Momentálně čekám na odpověď, ale myslím, že by mi dost pomohlo si o tom s někým popovídat a trošičku se uklidnit a ujistit, že se to zacelí. Tak kdyby někdo měl zájem, ať napíše na email akeriv@seznam.cz Budu moc ráda za každou odpověď i sem.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Hezké odpoledne, jsem 14 dní po zákroku a myslím, že hojení je dobré, jedna strana je již zahojená naprosto, když pominu nepatrný otok a tvrdé místečko, je zcela srostlá, druhá strana se hojila o něco hůře a malinko mi i tekla z počátku krev, ale pouze první 3 dny po zákroku. Stehy mi byly vyndány na první kontrole, po týdnu od zákroku, místo mě docela svědilo, tak mi to pak pomohlo to vytažení stehu, zůstal mi pouze jeden steh na té straně, kde se mi to teď, po 14ti dnech od zákroku, malinko rozjelo, mám tam i menší dírku a vyčnívá mi ten steh, je to však vidět pouze, když si místo roztáhnu z obou stran, při normálním pohledu to není příliš vidět. Jak jsem si tady pročítala různé diskuze na toto téma, něco mě malinko vyděsilo a něco potěšilo. Snažím se ale být naprosto v klidu a řídím se tím, že se to zacelí, zapřísáhla jsem si, že se nebudu 3x denně kontrolovat a místo si natahovat, ale že to nechám tak, zvýšila jsem akorát heřmánkové koupele na dvě denně a na místo se kouknu nejdříve za týden. Svého operatéra jsem kontaktovala a momentálně čekám na jeho odpověď, věřím, že mě uklidní. Pokud by mi někdo k tomuto dokázal napsat nějakou zkušenost nebo názor či radu, co ještě zlepšit, budu moc ráda. Můžete psát i emaily na akeriv@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý večer,
jsem velmi zoufalá a hledám opravdu pomoc. Byla jsem začátkem října na labioplastice. Stehy se na pravém pysku uvolnily a potom pan doktor to 4x po sobě opravoval s odstupem pár týdnů. Vždy se stehy povolily znova. Po každé řez obnovoval a tím i jeden pysk zkracoval.Vždy oba pysky velice natekly a proto šití nevydrželo prý. Má s tím někdo zkušenosti prosím? Můžete mi pomoct? Počkám jak dlouho bude třeba... Děkuji moc za Vaše reakce.
| Premium member |
Ústí nad Labem
Počet příspěvků: 525
Dobry vecer,je mi lito,ze mate tak dlouho problemy.....ale bohuzel si my slim,ze neni dobre takto a opakovane za sebou stale opalkovat suture v jednom miste.My slim,ze by bylo rozumnejsi pocket a po 1/2roce udelat reoperaci.zdravi dr vraspirova 775122031