Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pernamentni make-up oboci - Permanentní make-up

pernamentni make-up oboci

lena zaslal(a) v 24.7.2008 18:37:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jsem velmi světlá blondýna se svetlým ridkým obočím a chtěla jsem PM obočí velmi světlý a bylo mi řečeno kosmetičkou, že mi vykreslí jednotlivé chloupky. Bohužel jsem již 4. den barva je velmi tmavá, tmavo černo šedá s vínovým podkladem, asi bych to nazvala, ale hlavně nejsou vidět žádné chloupky, či řádkování, je to prostě souvilslý pruh jako fixou. Jsem velmi neštastná a nechce se mi k té kosmetičce ani na korekci, ztratila jsem důvěru, kosmetička mi telefonicky radila, že je vše v pořádku. Prý pokud se to slilo, tak ty chloupky doděláme dodatečně. Je to vůbec možné, vždyt ta tmavá plocha je uplne jednolitá. je možné to vylepšit napr. bílou barvou? Vůbec nemám ponětí, a děsím se chodit mezi lidi. Děkuji velmi z a odpověd. Lenka
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Eva Harapátová MUDr. Eva Harapátová
28.7.2008 11:46:

Dobrý den,
opravdu je mi líto,ale nelze jednoznačně poradit,když to nevidím.Počkejte ještě tak 14 dní,mohlo by ještě něco odpadnout.Pěkný den.MUDr.Harapátová-Praha

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Salon Andělské krásy Salon Andělské krásy
26.7.2008 22:02:

Dobrý den, jsem z Plzně a jsem ochotná Vm udělat korekci, v případě zájmu volejte 608 962 862. Petra Nováková, salon andělské krásy

Dobrý večer Lenko,
ještě nezoufejte a počkejte ještě pár dní, dokud se stroupky nesloupnou.
Jsem také hodně světlá přirozená blondýna, máme většinou delší hojení a také rozdíl barvy před a po vyhojení je daleko více do očí bijící.
Zatím ho zjemněte make-upem, klidně odličujte olejíčkem a vydržte celé tři týdny od zákroku. Po 21 dnech to je výsledná barva a pak teprve hledejte řešení.
I kdyby nebyl výsledek dobrý, skoro vždy se dá něco dělat, jen to ted'neuspěchejte.
Blondýnkám je málokdy vidět "čárkování", je-li barva opravdu světlá, ale při dobře zvolené pigmentaci to nevadí.
Držím palce a klidně se ozvěte o radu, ale pošlete detailní foto.
S přátelským pozdravem
Vla Částková

odpověd

Salón Freeline Salón Freeline
24.7.2008 21:57:

Dobrý večer,pokud jste z liberecka můžete se zastavit u mě v salonu pokusíme se najít nějaké řešení.Zavolejte mi na tel. 777 932 903.

< Předchozí:liposukce bricha
PM /oboci/:Další >

Reklama

Zákrok

Permanentní make-upPermanentní make-up
Jestliže chcete vypadat dobře, ale přitom přirozeně, máte nedostatek času nebo Vás líčení zatěžuje, můžete tento problém vyřešit permanentním make-upem. Permanentní make-up je metoda, při které se do horní vrstvy pokožky vpravují přírodní barviva a tím se dosahuje požadovaného zvýraznění nebo i vymodelování dané partie obličeje. Permanentním make-upem lze upravit např. velikost obočí, zvýraznit oční linku nebo rty, ale také vyrovnat jejich asymetrii.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 5
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Permanentní make-up:
  • Ceny od 1.000,- CZK
  • Ceny do 6.900,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova