Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - odstavajuce uska u maleho babatka - Operace uší (Otoplastika)

odstavajuce uska u maleho babatka

Marika zaslal(a) v 7.7.2008 20:45:

dobry vecer poprosila by som Vas o radu mam 4 mesacnu dcerku chcela som jej dat prepichnut uska na nausnicky a lekarka mi povedala ze jej moc odstavaju uska ze mam ist na plast.chirurgiu. no mne sato zda skoro ved uska sa podla mna vyvijaju je pravda ze mala ked sa mi narodila mala jedno usko akoby prelozene na poly a druhe jej tiez odstava ale zeby mi nemohli kvoli tomu prepichnut uska?a este ma na jednom usku taky malicky vyrastok co byto mohlo bit?lekarka sa nevijadrila dakujem dakujem
Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Martin Kloud
8.7.2008 14:36:

Dobrý den, nechat propíchnout dítěti ouška můžete kdykoli bez ohledu na jejich tvar. Operaci odstálých boltců doporučuji provést na jaře před nástupem do školy. Výrůstky jsou nejčastěji lokalizované před ušním boltcem. Jedná se o zcela minimální vrozenou vadu, kterou lze kdykoli odstranit. Možno i při operaci odstálých boltců. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
8.7.2008 7:58:

Dobrý den, odstávající uši nesouvisí s ev. píchnutím pro nošení naušnic.Tedy navštivte jinou lékařku. Operace odstálých boltců se provádí v pozdějším věku. dr.Paděra

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:operace uší
Otoplastika:Další >

Reklama

Zákrok

Operace uší (Otoplastika)Operace uší (Otoplastika)
Operace uší řeší problémy nežádoucího postavení ušních boltců, nevhodnou velikost uší či tvar boltce. Anomálie uší vedou hlavně u dětí v kolektivu ke značnému psychickému stresu. Daný problém je řešitelný pomocí takzvané otoplastiky.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace uší (Otoplastika):
  • Ceny od 3.000,- CZK
  • Ceny do 15.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova