operace uší
lůca zaslal(a) v 29.6.2008 14:34:
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.Mám 5ti letou dceru a chtěla bych aby podstoupila operaci uší. Co jsem pročítala deiskuze tak hned po operaci šli domů.ALe jak je to u malých dětí? Taky jdou ihned domů a nebo zůstávají pár dní v nemocnici? A co bolest u takových malých dětí. Prý to dost bolý když to přichází k sobě.Co jsem slyšela tak zůstávají v nemocnici a dostávají něco na bolesti je to pravda?A kdy je nejlepší doba na operaci.Zda v zimě nebo v létě.Potřebujeme nějaký vyšetření?Děkuji za odpověď.
Reklama
Zákrok
Operace uší (Otoplastika)Operace uší řeší problémy nežádoucího postavení ušních boltců, nevhodnou velikost uší či tvar boltce. Anomálie uší vedou hlavně u dětí v kolektivu ke značnému psychickému stresu. Daný problém je řešitelný pomocí takzvané otoplastiky.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 3.000,- CZK
- Ceny do 15.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
30.6.2008 8:45:
Dobrý den, v našem zařízení provádíme tuto operaci ambulantně v celkové anestezii. Děti tedy odchází po zákroku do domácího ošetřování. Bolesti po operaci nebývají velké. Trvají většinou maximálně 24 hodin a velmi dobře reagují na běžná analgetika. Obecně lze říci, že děti snáší tuto operaci lépe než dospělí. Nejlepší doba na operaci je jaro předtím, než jde dítě do školy. Srdečně zdravím.
Nahlásit nevhodný příspěvek