Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Reoperace - Operace uší (Otoplastika)

Reoperace

Aji zaslal(a) v 24.7.2008 13:25:

Dobrý den,jsem rok po operaci a 2 měsíce po reoperaci, která opět nedopadla podle očekávání, mého ani operujícího / ošetřujícího lěkaře.Ucho se opět vrátilo téměř do výchozí polohy, předevšíh jeho horní část,po obou zákrocích jsem dodržova režim a 40-50 dnů nosila zafixované ouška 24hod denně.Operována jsem byla technikou řezu chrupavkou / oba případy.Jak velké je riziko postupovat zákrok po třetí? Je to pro mě zatěžující-estetické hledisko/již měsíce s ovázanou hlavou, veliké finančí ztráty. Mám nárok na vrácení peněz a jít si hledat jiného lékaře, pokud je vůbec možné mi operovat znovu ? Mnohokráte děkuji za radu.
Vaše odpověd

odpověd

Aji
1.8.2008 14:32:

:-)Tak toho bych se určitě nebála, vždyť je to strašně stresující ji stále nosit.A hlavně u mě sám pan doktor uznal, že se zákrok ani po jedné operaci nepovedl - pozor jen u jednoho ucha, druhé je O.K.!Hlavně, kdekoli se lze dočíst, že se čelenka nosí cca 3 týdny.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

marta
1.8.2008 18:42:

no veru je to stresujuce tolko penazi a bolesti a nakoniec mam strach ze sa mi vratia ja ju nosim hlavne preto ze mam stale opuchnute lave ucho a ked nemam celenku tak ma zvyknu boliet a ty mas este nejake bolesti? dakujem ti za odpoved som rada ze si mozem o tom s niekym pisat

odpověd

Aji
4.8.2008 6:45:

Jak říkám byla jsem na zákroku již 2x. Ouška jsou citlivá a pobilívají klidně i 5 měsíců po zákroku. Na tu čelenku bych si ale dala pozor, můžeš si způsobit ještě větší problémy jejím tlakem. Konzultovala jsem to u několika lékařů a bylo mi řečeno, že po zhojení stačí pouze obyčejná čelenka a sám mi uši asi po 4 týdnech po zákroku ovázal obynadlem a sama jsem se divila jak lehce. Opravdu stačí když jsou jen držena u hlavy.V lékařské zprávě mám napsáno, že mám pochýř a otok způsobený nadměrným tlakem čelenky.A ty horka.... Hezký den přeji.

odpověd

marta
30.7.2008 20:46:

presne toho sa obavam ja som po operacii skoro 2 mesiace ale celenku este stale nosim aj cez den maximalne ako to ide a bojim sa ze ked ju prestanem nosit tak sa mi tie usi vratia do povodnej polohy

odpověd

marta
28.7.2008 11:12:

mozem sa ta spytat ze kedy sa ti od operacie zacalo ucho vracat do vychozi polohy? dakujem

odpověd

Aji
30.7.2008 14:10:

14 dnů v obvazech - O.K. 4 týdny s čelenkou - O.K. Po sundání čelenky zhruba do 14 dnů je ucho téměř v původním stavu. Momentálně jsem po zákroku 2 měsíce.

< Předchozí:Otoplastika
po operacii:Další >

Reklama

Zákrok

Operace uší (Otoplastika)Operace uší (Otoplastika)
Operace uší řeší problémy nežádoucího postavení ušních boltců, nevhodnou velikost uší či tvar boltce. Anomálie uší vedou hlavně u dětí v kolektivu ke značnému psychickému stresu. Daný problém je řešitelný pomocí takzvané otoplastiky.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace uší (Otoplastika):
  • Ceny od 3.000,- CZK
  • Ceny do 15.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova