Probíhá odesílání formuláře

Probíhá odesílání formuláře

Natržení hráze při styku

(Diskuze k tématu Plastická operace hráze (Perineoplastika))

Natržení hráze při styku

Dobry den,
pred par mesici se mi stala nehoda pri sexu kdy me partner omylem natrhl hraz. Od te doby se mi pri kazdem sexu znovu natrhne. Nejen ze je to bolestive, ale nemuzeme potom minimalne 4 dny mit pohlavni styk. Da se tento problem nejak resit? Muzete mi prosim poradit co s tim? Dekuji!!

4.5.2010 13:41
Odpověd na Natržení hráze při styku / 4.5.2010 13:41

Zdravím, bez Vaší návštěvy a posouzení stavu hráze není možno řešení sdělit, řešitelné je téměř vše.
V případě Vašeho zájmu se objednejte K Dr. Píchovi do GynCentra Praha Hloubětín, tel.: 225000888

Hezký večer Dr. Pícha GC

4.5.2010 20:19

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Vybíráme z časopisu Health&Beauty
Přehled metod, jak je možné zvýšit účinek působení krémů! Čtěte více. Přehled metod, jak je možné zvýšit účinek působení krémů! Čtěte více.

Ne všechny krémy jsou natolik účinné, aby jejich látky dokázaly proniknout hlouběji do pleti. Svou roli hraje i aktivita látek a jejich schopnost slučovat se s jinými látkami. Připravili jsme proto přehled metod, jak je možné zvýšit účinek působení krémů, aby pokožka získala maximum výživy.

Ozón může smloužit i jako prevence před onemocněním - přinášíme přehled terapie ozónem Ozón může smloužit i jako prevence před onemocněním - přinášíme přehled terapie ozónem

V nadlimitních koncentracích je ozón toxický plyn. Pokud je ale vyroben z čistého medicinálního kyslíku, lze ho využít u široké škály onemocnění, zejména v jejich prevenci. Proč vyzkoušet ozónovou terapii?

Věděli jste, že hormon lásky oxytocin má spojitost i s rakovinou nebo autismem? Čtěte více! Věděli jste, že hormon lásky oxytocin má spojitost i s rakovinou nebo autismem? Čtěte více!

Přezdívá se mu hormon lásky, důvěry a věrnosti, je spojován také s pocity slasti a rozkoše. Vedle jeho působení v oblasti vztahů ale vědci postupně odkrývají i řadu dalších účinků tohoto hormonu, třeba ve spojitosti s rakovinou nebo s autismem.