Rekonstrukce po porodu
Aneta zaslal(a) v 22.3.2009 19:51:
Dobrý den, při porodu jsem byla hodně nastřihnutá a jizva se špatně zhojila, zůstala částečně rozevřená, nevypadá to hezky, navíc to občas hodně bolí. Navíc mám širší pochvu, ráda bych si ji nechala trochu zúžit a potřebovala bych zmenšit malé stydké pysky, překážejí mi při styku. Daly by se tyto 3 zákroky provést najednou? Na kolik peněz by to vyšlo a jsou po tomto zákroku nějaká omezení po dobu hojení? (Krom sexuální zdrženlivosti, ta je samozřejmá.)
Hledáme tvář!
Chcete se stát tváří našeho portálu, zviditelnit se, získat finanční odměnu a profesionální book?
look hereTop destinace
Plastická operace hráze (Perineoplastika) Brno
Plastická operace hráze (Perineoplastika) Ostrava
Plastická operace hráze (Perineoplastika) Praha
Zákrok
Plastická operace hráze (Perineoplastika)Nastřižení nebo natržení hráze vyžaduje po porodu opětovné sešití této oblasti. Při nerovnosti okrajů, roztržení nebo prodloužení rány až do oblasti konečníku je zhoršena kvalita hojení. Porod může způsobit i natržení svalů pánevního dna bez porušení kožního krytu. To vede k následnému rozšíření poševního vchodu. Všechny tyto situace vyvolávají u žen nepříjemné pocity při sexuálním styku i v běžném životě. Plastická operace hráze vrátí harmonii vašemu vztahu a zpříjemní intimní okamžiky ve vašem životě.
Odebírat tuto diskuzi

odpověd
23.3.2009 15:05:
Zdravím, Váš stav po porodu je jistě řešitelný a předpokládám, že jej bude možné opravit při jedné operaci. Nutno vidět. V případě Vašeho zájmu se objednejte k Dr. Píchovi do GynCentra Hloubětín na tel. 225000888. Cena až po indikaci, při provedení všech zákroků orientačně 30 000 Kč.
Hezký den Dr. Pícha
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
Aneta
26.3.2009 22:49:
Moc Vám děkuji, no budu muset něco došetřit, nevěděla jsem s jakou částkou mám počítat, ale pak se Vám určitě ozvu.
Přeji hezký den
Aneta
Nahlásit nevhodný příspěvek