Dobrý den, při porodu jsem byla hodně nastřihnutá a jizva se špatně zhojila, zůstala částečně rozevřená, nevypadá to hezky, navíc to občas hodně bolí. Navíc mám širší pochvu, ráda bych si ji nechala trochu zúžit a potřebovala bych zmenšit malé stydké pysky, překážejí mi při styku. Daly by se tyto 3 zákroky provést najednou? Na kolik peněz by to vyšlo a jsou po tomto zákroku nějaká omezení po dobu hojení? (Krom sexuální zdrženlivosti, ta je samozřejmá.)
Rekonstrukce po porodu
Aneta
visitor
visitor
22.3.2009 19:51
Zdravím, Váš stav po porodu je jistě řešitelný a předpokládám, že jej bude možné opravit při jedné operaci. Nutno vidět. V případě Vašeho zájmu se objednejte k Dr. Píchovi do GynCentra Hloubětín na tel. 225000888. Cena až po indikaci, při provedení všech zákroků orientačně 30 000 Kč.
Hezký den Dr. Pícha
23.3.2009 15:05
Aneta
visitor
visitor
Moc Vám děkuji, no budu muset něco došetřit, nevěděla jsem s jakou částkou mám počítat, ale pak se Vám určitě ozvu.
Přeji hezký den
Aneta
26.3.2009 22:49
Zákrok
Plastická operace hráze (Perineoplastika)
Nastřižení nebo natržení hráze vyžaduje po porodu opětovné sešití této oblasti. Při nerovnosti okrajů, roztržení nebo prodloužení rány až do oblasti konečníku je zhoršena kvalita hojení. Porod může způsobit i natržení svalů pánevního dna bez porušení kožního krytu. To vede k následnému rozšíření poševního vchodu. Všechny tyto situace vyvolávají u žen nepříjemné pocity při sexuálním styku i v... více »
Nastřižení nebo natržení hráze vyžaduje po porodu opětovné sešití této oblasti. Při nerovnosti okrajů, roztržení nebo prodloužení rány až do oblasti konečníku je zhoršena kvalita hojení. Porod může způsobit i natržení svalů pánevního dna bez porušení kožního krytu. To vede k následnému rozšíření poševního vchodu. Všechny tyto situace vyvolávají u žen nepříjemné pocity při sexuálním styku i v... více »
Odebírat tuto diskuzi
Soutěž
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným